Ανεβάζει στροφές ο Ιβούντου στον Προμηθέα με επιπλέον δουλειά ατομικά

Ουές Ιβούντου

Ανεβάζει στροφές ο Ιβούντου στον Προμηθέα με επιπλέον δουλειά ατομικά

Χρήστος Τσάλτας 19:21 - 25.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:22 - 25.08.2024

Ο Ουές Ιβούντου θα φοράει τη φανέλα του Προμηθέα τη νέα σεζόν, με τον 26χρονο φόργουορντ να ανεβάζει σταδιακά στροφές και να μην αφήνει καμία μέρα χαμένη.

Ο Προμηθέας κινήθηκε άμεσα και κατάφερε να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Ελάιζα Χιουζ με έναν ακόμα παίκτη με θητεία στο ΝΒΑ. Μάλιστα ο αντικαταστάτης του έχει σημαντική θητεία στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Έπειτα από μια σεζόν στην Γερμανία με την Ράστα Βέχτα, ο Ουές Ιβούντου πήρε το... ταλέντο του και μετακόμισε στην Πάτρα για λογαριασμό της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο Έλληνας κόουτς είχε στη λίστα του τον 29χρονο άσο και αμέσως μετά το φινάλε της παρουσίας του άλλοτε άσου των Γιούτα Τζαζ έκανε την κίνηση του.

Ο Προμηθέας σε μία σημαντική μεταγραφή: Πήρε τον Ουες Ιουάντου, παίκτη με 226 αγώνες στο NBA (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:38 - 20.08.2024

Ο Προμηθέας σε μία σημαντική μεταγραφή: Πήρε τον Ουες Ιουάντου, παίκτη με 226 αγώνες στο NBA (vid)

Η Πάτρα θα είναι ο δεύτερος ευρωπαϊκός σταθμός του πρώην παίκτη του NBA, Ουες Ιουάντου, ο οποίος μετά από μία σεζόν στην Γερμανία με την Ράστα Βέχτα, πλέον ανήκει στον Προμηθέα.

Οι Πατρινοί με την απόκτησή του έβαλαν στο ρόστερ τους έναν παίκτη με ικανότητα και έφεση στην άμυνα, που θα πιέσει τον καλύτερο σκόρερ της αντίπαλος ομάδας και δεν θα αφήσει να πάει χαμένη καμία μπάλα. Η ενέργεια του στο πίσω κομμάτι του παρκέ ήταν βασικός λόγος της μεταγραφής του, καθώς οι Προμηθείς ήθελαν έναν παίκτη που θα λειτουργεί σαν tone-setter στο αμυντικό κομμάτι.

© PrtScr

Μια τέτοια περίπτωση ήταν και ο Ιβούντου, που έφτασε στην χώρα μας στα μέσα της εβδομάδας που φεύγει. Η πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα έγινε την Πέμπτη και ήταν φανερό πως χρειαζόταν χρόνο, από πλευράς φυσικής κατάστασης, για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Έτσι και ο ίδιος δεν άφησε καμία μέρα να πάει χαμένη.

Έρχεται ο Ουίλιαμς για τον Προμηθέα, «ματιές» στην αγορά για σέντερ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:07 - 23.08.2024

Έρχεται ο Ουίλιαμς για τον Προμηθέα, «ματιές» στην αγορά για σέντερ

Ο Κένι Ουίλιαμς αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή (25/08) για λογαριασμό του Προμηθέα, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να ανεβάζει στροφές σταδιακά, ενώ τα μεταγραφικά παραμένουν στο πλάνο.

Σε συνεννόηση με το προπονητικό σταφ των Πατρινών ο Ιβούντου βρέθηκε στο Promitheas Park και την Κυριακή, ημέρα κατά την οποία η υπόλοιπη ομάδα είχε ρεπό. Σκοπός ήταν να προπονηθεί ατομικά ώστε να ανεβάσει σταδιακά στροφές, να έχει την απαιτούμενη ένταση και να βρεθεί το συντομότερο στο 100%. Κάτι που αναμένεται να γίνει άμεσα.

Ο Τζος Άνταμς από την πλευρά του έχει μπει με το... καλησπέρα στο πνεύμα της ομάδας, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ο εκρηκτικός γκαρντ αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα έχουν κομβικό ρόλο στην επίθεση, με τον Παπαθεοδώρου και τους συνεργάτες του να περιμένουν πολλά.

Από εκεί και πέρα την Δευτέρα ο Κένι Ουίλιαμς θα έχει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, γεμίζοντας πλήρως το ρόστερ του Προμηθέα, με το προπονητικό σταφ να έχει για πρώτη φορά όλα τα όπλα στη φαρέτρα κατά την τρέχουσα προετοιμασία.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!