Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πνεύμα νικητή»
i

©InTime

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πνεύμα νικητή»

Γιάννης Πάλλας 21:58 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 05.09.2024

Ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην ομάδα του μετά τη νίκη επί του Άρη και την ολοκλήρωση του τουρνουά «Στέλιος Συμεωνίδης»

Ο Προμηθέας μετά την επικράτηση επί του Άρη στο «Nick Galis Hall» στην τελευταία ημέρα του τουρνουά «Στέλιος Συμεωνίδης» άφησε ικανοποιημένο τον Ηλία Παπαθεοδώρου από την συνολική εικόνα της ομάδας. Ο τεχνικός των Πατρινών αναφέρθηκε στη νοοτροπία των παικτών του.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε να διαχειριστούμε απουσίες καθώς δεν είναι διαθέσιμο όλο το ρόστερ, παρόλο αυτά έχουμε και παιδιά τα οποία προσπαθούν πάρα πολύ. Έχουμε καλή ισορροπία μεταξύ μας, προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία και τους ρόλους μας αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι έχουμε καλούς χαρακτήρες στην ομάδα και το πλέον ξεκάθαρα είναι ότι έχουμε παιδιά τα οποία διαθέτουν τη φιλοδοξία της εξέλιξης» δήλωσε ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του κόντρα στον Άρη.

«Είναι κάτι στο οποίο έχουμε συμφωνήσει από την πρώτη στιγμή. Να έχουμε τρομερή μαχητικότητα, γενικώς να μας χαρακτηρίζει το πνεύμα του νικητή και είναι φανερό ότι προσπαθούμε να το ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο στεκόμενοι στη σημασία της κάθε μπάλας αλλά και την αξία της μάχης για την κάθε κατοχή» κατέληξε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!