Παπαθεοδώρου: «Θα χρειαστούμε χρόνο, ποιοτικός παίκτης ο Χερνάντεζ»
i

©InTime

Παπαθεοδώρου: «Θα χρειαστούμε χρόνο, ποιοτικός παίκτης ο Χερνάντεζ»

Γιάννης Πάλλας 23:37 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:37 - 14.10.2024

Ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στη νίκη επί του Λαυρίου

Ο Προμηθέας επικράτησε του Λαυρίου στο φινάλε της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ επισήμανε πως χρειάζεται χρόνος για να φτάσει ο σύλλογος στο επίπεδο που επιθυμεί.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Ήταν το ζητούμενο για εμάς. Έχουμε μπει σε μία διαδικασία συνεχόμενων αγώνων, με μετακινήσεις, με ταξίδια στην Ευρώπη, οπότε το να κερδίζουμε είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη. Είμαστε σε διαδικασία εξέλιξης της ομάδας. Κάθε φορά που κερδίζεις σου δίνεται λίγο παραπάνω χρόνος. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή της ομάδας της Πάτρας.

Και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, υπογράμμισε: «Θα χρειαστούμε χρόνο, είναι μία καινούργια ομάδα, με καινούργια χαρακτηριστικά παικτών. Είμαστε χαρούμενοι με το ρόστερ που έχουμε. Ο Χερνάντεζ περιμένουμε να μπει και να μας υποστηρίξει. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης. είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα είναι καλύτερα και θα στηρίξει και αυτός την προσπάθεια που κάνουμε».