Παίρνει τον Τζόρνταν Ουόκερ ο Προμηθέας για ενίσχυση στην περιφέρεια

Ο Τζόρνταν Ουόκερ

Παίρνει τον Τζόρνταν Ουόκερ ο Προμηθέας για ενίσχυση στην περιφέρεια

Sportal newsroom 18:38 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:45 - 30.09.2024

Ο Προμηθέας συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της σεζόν που έρχεται, με τον Τζόρνταν Ουόκερ να έρχεται στην Πάτρα για να καλύψει το κενό του Αντώνη Κόνιαρη.

Ο Αντώνης Κόνιαρης έφυγε, ο Τζόρνταν Ουόκερ έρχεται για τον Προμηθέα. Οι Πατρινοί μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν και των επίσημων υποχρεώσεών τους, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να προχωράει σε ακόμα μια αλλαγή στο ρόστερ.

Ο Έλληνας γκαρντ αποχώρησε, όπως κατέγραψε το Sportal με σχετικό ρεπορτάζ και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στην Πάτρα δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια, καθώς κινήθηκαν γρήγορα για να καλύψουν το κενό στην περιφέρεια. Ο Παπαθεοδώρου είχε εντοπίσει τον βασικό στόχο του, με τους Προμηθείς να τρέχουν όλες τις διαδικασίες άμεσα.

Ο Τζόρνταν Ουόκερ είναι ο παίκτης που αναμένεται να φορέσει την πορτοκαλή φανέλα τη νέα σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει ύψος 1,80 και είναι 25 ετών. Διακρίνεται για την συνέπειά του στο σκοράρισμα και την καλή πάσα που διαθέτει. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κίνα, αλλά και στους Texas Legends, θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να βρίσκεται στην Πάτρα, για να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό με τη νέα του ομάδα, όπως και ο Ντεουάν Ερνάντεζ, που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζάβιν ΝτεΛόριε στη θέση 5.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!