Ο Προμηθέας παρουσίασε το ρόστερ και τη νέα φανέλα του

Η ομάδα του Προμηθέα

Ο Προμηθέας παρουσίασε το ρόστερ και τη νέα φανέλα του

Sportal newsroom 21:49 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 23.09.2024

Σε μια εκδήλωση γεμάτη λάμψη και με το βλέμμα στη σεζόν που έρχεται, ο Προμηθέας παρουσίασε το ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά και τις δύο νέες εμφανίσεις του.

Οι επίσημες υποχρεώσεις της νέας σεζόν βρίσκονται προ των πυλών και ο Προμηθέας ετοιμάζεται να μπει στη μάχη με ακόμα περισσότερες προκλήσεις και απαιτήσεις σε σχέση με την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο πήχης είναι ψηλά για την ομάδα από την αχαϊκή πρωτεύουσα, καθώς φέτος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω σε Ελλάδα και Ευρώπη, παραμένοντας στα υψηλά πατώματα. Η παρουσία του Ηλία Παπαθεοδώρου στην άκρη του πάγκου αποτελεί εχέγγυο σκληρής δουλειάς και επιτυχίας με τον Έλληνα κόουτς να πηγαίνει σε συγκεκριμένη λογική μεταγραφικά.

Αυτοί είναι οι όμιλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων στο BCL
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

08:52 - 23.09.2024

Αυτοί είναι οι όμιλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων στο BCL

«Έκλεισαν» και τα τελευταία εισιτήρια για τους ομίλους του Basketball Champions League, με τις ελληνικές ομάδες να γνωρίζουν πλέον τους αντιπάλους τους. Με ποιους θα αναμετρηθούν η ΑΕΚ, το Περιστέρι, ο Προμηθέας και ο Κολοσσός...

Το απόγευμα της Δευτέρας (23/09) μάλιστα οι Προμηθείς είχαν την ευκαιρία να συστήνουν στο κοινό τους αλλά και να δώσουν το σύνθημα για την επόμενη μέρα. Αυτό γιατί στο Promitheas Park, το σπίτι της ομάδας στον Καστελόκαμπο, παρουσιάστηκε τόσο το νέο και άκρως ανανεωμένο ροστερ, αλλά και η νέα φανέλα που θα φοράει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλοι οι παίκτες του Προμηθέα, σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, καθώς και χορηγοί, τοπικοί φορείς της πόλης, αλλά και φίλοι του Προμηθέα που όλα αυτά τα χρόνια μένουν σταθερά και πίστα στο πλευρό της ομάδας.

Με την εκδήλωση αυτοί οι Προμηθείς θέλησαν να δώσουν το... σύνθημα για την σεζόν που έρχεται, μέσα σε οικογενειακό κλίμα, δείγμα της πολύ καλής διάθεσης στα ενδότερα της ομάδας, αλλά και του vibe που επικρατεί φέτος στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!