Προβληματίζει ο Κέι Τζέι Γουίλιαμς, αποχωρεί ο Ελάιτζα Χιούζ!

Προβληματίζει ο Κέι Τζέι Γουίλιαμς, αποχωρεί ο Ελάιτζα Χιούζ!

Γιάννης Πάλλας 22:00 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:00 - 19.08.2024

Στον Προμηθέα φαίνεται ότι υπάρχει προβληματισμός για τον Κέι Τζέι Γουίλιαμς, ενώ στην πόρτα εξόδου βρίσκεται ο Ελάιτζα Χιούζ

Προβληματισμός επικρατεί στον Προμηθέα μετά την έναρξη της προετοιμασίας, όσον αφορά τον Κέι Τζέι Γουίλιαμς που είχε ανακοινωθεί στις 10 Αυγούστου.

Ο 25χρονος και ύψους 2.06 αμερικανός άσος δεν έχει πείσει ακόμη τον Ηλία Παπαθεοδώρου, γεγονός που έχει δημιουργήσει σύνεφφα σε ότι αφορά την παραμονή του στην ομάδα.

Ωστόσο, σε πρώτη φάση φαίνεται να του δίνεται μια ευκαιρία για να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες του.

Από κει και πέρα, οι ανακατατάξεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Πάτρας συνεχίζονται, καθώς ο Ελάιτζα Χιουζ (26χρ., 1.96) αποχωρεί από τον Προμηθέα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ που ανακοινώθηκε στις 9 Ιουλίου δεν πρόλαβε καλά-καλά να παίξει ούτε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και αποχωρεί.

Ο Χιούζ ήταν η 39η επιλογή στο NBA Draft 2020 και έπαιξε στους Γιούτα Τζαζ και στη θυγατρική τους ομάδα στη G-League. Ακολούθως βρέθηκε στους Μπλέιζερς και πέρυσι αγωνίστηκε στους Ουισκόνσιν Χερντ.

Η εξέλιξη αυτή με τον Ελάιτζα Χιούζ είναι προφανώς εκείνη που οδήγησε τον Ηλία Παπαθεοδώρου στην απόφαση να προχωρήσει και να αποκτήσει με αστραπιαίες κινήσεις τον Σι Τζέι Μπράις που ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του στην περιφέρεια.

Ο Έλληνας τεχνικός με αυτό τον τρόπο θέλει να κλείσει τα κενά που διαπιστώνει μέσα από την προετοιμασία της ομάδας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!