Έρχεται ο Ουίλιαμς για τον Προμηθέα, «ματιές» στην αγορά για σέντερ

Προμηθέας

Έρχεται ο Ουίλιαμς για τον Προμηθέα, «ματιές» στην αγορά για σέντερ

Χρήστος Τσάλτας 17:07 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 23.08.2024

Ο Κένι Ουίλιαμς αναμένεται στην Ελλάδα την Κυριακή (25/08) για λογαριασμό του Προμηθέα, με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να ανεβάζει στροφές σταδιακά, ενώ τα μεταγραφικά παραμένουν στο πλάνο.

Σε ρυθμούς προπονήσεων έχει μπει ο Προμηθέας ενόψει της νέας σεζόν. Η ομάδα της Πάτρας άλλαξε αρκετά το ρόστερ της, με τη φιλοσοφία όμως να μένει ίδια, ελέω της παραμονής του Ηλία Παπαθεοδώρου στην άκρη του πάγκου της ομάδας. Κάτι που αποτελεί εχέγγυο και για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Τα νέα πρόσωπα στο φετινό ρόστερ είναι πολλά, με τον Κένι Ουίλιαμς να είναι το τελευταίο -χρονικά- για τους Πατρινούς. Ο Αμεριακνός γκαρντ/φόργουορντ θα αγωνιστεί για τέταρτη διαδοχική σεζόν στη χώρα μας, έπειτα από την παρουσία του σε Κολοσσό Ρόδου, ΑΕΚ και Περιστέρι. Οι Πατρινοί πήγαν στα... σίγουρα, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ, που δεν διεκδικεί μεγαλύτερο μερίδιο απ' αυτό που του αναλογεί, ενώ στα συν είναι η θετική παρουσία του στα αποδυτήρια.

Αυτά τα δύο στοιχεία έπαιξαν ρόλο, προκειμένου να «τρέξει» το θέμα και ο απόφοιτος του North Carolina να έρθει στη χώρα μας για τέταρτη διαδοχική σεζόν.

Η άφιξή του στην Ελλάδα αναμένεται την Κυριακή (25/08), με πτήση από τις ΗΠΑ, ενώ την Δευτέρα θα κάνει την πρώτη προπόνησή του με τη νέα του ομάδα, υπό τις οδηγίες του Ηλία Παπαθεοδώρου. Έτσι, θα έχει την ευκαιρία να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας από την πρώτη μέρα παρουσίας του στη χώρα μας.

Από εκεί και πέρα, στο στρατόπεδο του Προμηθέα οι ρυθμοί ανεβαίνουν, μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει στη διάθεσή του τους Τζος Άνταμς και Ουές Ιβούντου, που έφτασαν στην Ελλάδα και την Πέμπτη έκαναν την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Έλληνα κόουτς, ενώ με την άφιξη του Ουίλιαμς το ρόστερ θα έχει γεμίσει για τα καλά.

Με τις τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά οι Πατρινοί μετρούν έξι παίκτες από την ξένη αγορά (Ντάριους Πέρι, Τζος Άνταμς, Ουές Ιβούντου, Κένι Ουίλιαμς, Κέι Τζέι Ουίλιαμς, Τζάβιν ΝτεΛόριερ), όμως οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί. Αυτό γιατί οι Πατρινοί αναζητούν στην αγορά έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και θα γεμίζει την φροντ λάιν τους. Σε αυτή τη φάση τις θέσεις των ψηλών μοιράζονται οι Κέι Τζέι Ουίλιαμς, Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Καραγιαννίδης και Τζάβιν ΝτεΛόριερ, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει στο 4 και ο Ιβούντου.

Σε πρώτη φάση δεν υπάρχει βιασύνη στο «πορτοκαλί» ρόστερ, με τους Προμηθείς να ψάχνουν με ηρεμία την κίνηση με την οποία το φετινό ρόστερ θα πάρει την τελική μορφή του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!