Προολυμπιακό τουρνουά ΣΕΦ: Sold out και ο πρώτος ημιτελικός!

Προολυμπιακό τουρνουά ΣΕΦ: Sold out και ο πρώτος ημιτελικός!

Νίκος Καλαμπάκας 16:00 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 02.07.2024

Μετά τον τελικό και ο πρώτος ημιτελικός του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ θα διεξαχθεί στο κατάμεστο Φαληρικό Στάδιο.

To ΣΕΦ φιλοξενεί ένα από τα Προολυμπιακά τουρνουά και η ΕΟΚ σε ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι μετά τον τελικό της διοργάνωσης, sold out είναι και ο πρώτος ημιτελικός.

Πρεμιέρα με... Ντόντσιτς στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ - Τα ματς της Εθνικής και το πλήρες πρόγραμμα
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

08:05 - 02.07.2024

Πρεμιέρα με... Ντόντσιτς στο Προολυμπιακό του ΣΕΦ - Τα ματς της Εθνικής και το πλήρες πρόγραμμα

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου σήμερα Τρίτη (2/7) ξεκινάει το Προολυμπιακό Τουρνουά στο πρόγραμμα υπάρχουν δύο αγώνες. Η Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς αντιμετωπίζει την Κροατία του Μάριο Χεζόνια (21:30, ΕΡΤ3), ενώ νωρίτερα (17:30, ΕΡΤ3) η Αίγυπτος αντιμετωπίζει την Δομινικανή Δημοκρατία, που με τη σειρά θα βρεθεί απέναντι στην Εθνική Ελλάδας μία μέρα αργότερα (3/7).

Ο πρώτος ημιτελικός θα είναι ο αγώνας που θα συμμετάσχει η Εθνική Ελλάδος σε περίπτωση που πάρει το εισιτήριο από τον όμιλό της. Οι φίλοι του μπάσκετ στη χώρα μας αναμένεται να δώσουν μαζικά το «παρών» και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Βασίλη Σπανούλη.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα δώσουν δυναμικό “παρών” και στον πρώτο ημιτελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά. Είναι το παιχνίδι στο οποίο θα αγωνιστεί η Ελλάδα, αν πάρει την πρόκριση από την Α΄Φάση της διοργάνωσης. Το παιχνίδι είναι ήδη sold out και το στάδιο “Ειρήνης και ΦΙλίας” αναμένεται να είναι κατάμεστο!

Γρήγορα “φεύγουν” και τα εισιτήρια για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο στις 3 και 4 Ιουλίου αντίστοιχα. Έχουν απομείνει μόλις 600 για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ περιορισμένος είναι ο αριθμός εισιτηρίων που είναι προς διάθεση για τον αγώνα με την Αίγυπτο.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας μέσα από το site της ticketmaster με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ θα είναι ανοιχτά από τις 12.00.

*Η ticketmaster είναι αποκλειστικός πάροχος εισιτηρίων των εθνικών ομάδων και της ΕΟΚ.