Προπονήθηκε κανονικά ο Φραντς Βάγκνερ και φωνάζει «παρών» στον προημιτελικό με Λετονία

Προπονήθηκε κανονικά ο Φραντς Βάγκνερ και φωνάζει «παρών» στον προημιτελικό με Λετονία

Χρήστος Τσάλτας 12:29 - 05.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:43 - 14.08.2024

Ευχάριστα νέα στην προπόνηση της Γερμανίας, καθώς ο Γκόρντον Χέρμπερτ είδε τον Φραντς Βάγκνερ να ανεβάζει στροφές και να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στη δράση στο μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Λετονία.

Αποστολή στη Μανίλα

Για την Γερμανία τα πάντα περιστρέφονται τις τελευταίες ώρες γύρω από τον Φραντς Βάγκνερ. Ο άσος των Ορλάντο Μάτζικ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο, ο οπποίος τον έχει αφήσει εκτός από τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Ιαπωνία.

Σταδιακά όμως ο Βάγκνερ ανεβάζει στροφές, προκειμένου να δώσει το απρών στο μεγάλο παιχνίδι της Γερμανίας απέναντι στη Λετονία, για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ένα παιχνίδι που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει κα το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, εφόσον ΗΠΑ και Καναδάς επικρατήσουν Ιταλίας και Σλοβενίας, αντίστοιχα.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ στην προπόνηση της Τρίτης είδε τον Βάγκνερ΄οχι απλώς να προπονείται σε υψηλό ρυθμό, αλλά και να ανερβάζει ένταση σταδιακά. Μάλιστα πήρε μέρος και στο 5 εναντίον 5 του προγράμματος, στη Ninoy Aquino Arena, Με τις πιθανότητες πλέον ώστε να ενισχύσει την χώρα του να είναι ανεβασμένες.

Στην παρούσα φάση στο στρατόπεδο των Γερμνανών κρατούν χαμηλούς τόνους, επισημαίνοντας πως η οριστική απόφαση θα παρθεί στο session της Τετάρτης, που θα διεξαχθεί το πρωί στην Mall of Asia Arena, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση, ενισχύοντας σημαντικά την ομάδα του σε ένα πάρα πολύ κρίσιμο -από κάθε άποψη- παιχνίδι.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.