Προπονητής σε γυμνασιακό αγώνα κοριτσιών επιτέθηκε σε θεατή (vid)

Το στιγμιότυπο της επίθεσης

i

printscreen

Προπονητής σε γυμνασιακό αγώνα κοριτσιών επιτέθηκε σε θεατή (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:28 - 28.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 20.08.2024

Σε αγώνα ανάμεσα στο Ρίτσλαντς και το Ουάις Σέντραλ, στο γυμνασιακό πρωτάθλημα κοριτσιών της Βιρτζίνια, ο κόουτς των γηπεδούχων, Τομ Ριτς έπιασε έξαλλος από τον γιακά θεατή του αγώνα και παραλίγο να γίνει... χαμός!

Σε αγώνα του γυμνασιακού πρωταθλήματος κοριτσιών στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κανένας δεν περίμενε την αντίδραση του προπονητή του σχολείου Ρίτσλαντς.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι κι ενώ η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ, άρχισε να λογομαχεί με κάποιον που βρισκόταν στην πρώτη σειρά της κερκίδας. Δεν έμεινε στα λόγια! Του επιτέθηκε, τον άρπαξε από τον γιακά και απαιτούσε -απ' ότι φαίνεται- να απομακρυνθεί. Ο θεατής δεν αντέδρασε καθόλου και λίγο αργότερα το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τη νίκη του Ουάις Σέντραλ

Απίστευτο ξύλο στην Ταϊβάν! Η ομάδα του Ντουάιτ Χάουαρντ νίκησε στο μπάσκετ και στο μποξ ταυτόχρονα (vid)
REST OF THE WORLD

09:26 - 22.02.2023

Απίστευτο ξύλο στην Ταϊβάν! Η ομάδα του Ντουάιτ Χάουαρντ νίκησε στο μπάσκετ και στο μποξ ταυτόχρονα (vid)

Στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Ταϊβάν ανάμεσα στους Λέοπαρντς του Ντουάιτ Χάουαρντ και τους Χίροουμπεαρς ξέσπασε... σύρραξη, έπεσε ξύλο και 12 παίκτες αποβλήθηκαν. Ανάμεσά τους και ο πρώην All-Star του ΝΒΑ.

Το όνομα του προπονητή είναι Τομ Ριφ και η αντίδρασή του βρίσκεται ήδη υπό έρευνα, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί τι ακριβώς έγινε. Πάντως, γονείς των κοριτσιών που αγωνίζονται στην ομάδα φαίνεται πως παίρνουν (οι περισσότεροι) το μέρος του θεατή. 

Ο Ριφ έχει αναλάβει πρόσφατα ως προπονητής της ομάδας και δεν φαίνεται πως ο χαρακτήρας του έχει κάνει και την καλύτερη εντύπωση. Μάλιστα, η κυρία που «ανέβασε» το βίντεο με τον τσακωμό στα social media ζητάει την απομάκρυνσή του. 

Tags: