Προς Πανερυθραϊκό ο Σαμοντούροβ, αλλά με δικαίωμα συμμετοχής και στον Παναθηναϊκό!

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ

Προς Πανερυθραϊκό ο Σαμοντούροβ, αλλά με δικαίωμα συμμετοχής και στον Παναθηναϊκό!

Ηλίας Λαλιώτης 23:22 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 24.09.2023

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ είναι πιθανό να δοθεί στον Πανερυθραϊκό, αλλά με διπλό δελτίο, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να χρησιμοποιείται και με τον Παναθηναϊκό στην Basket League.

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ έκανε πολύ καλή προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό αυτό το καλοκαίρι. Είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Εργκίν Αταμάν, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να βρει χώρο και χρόνο φέτος στη frontline των Πράσινων, με τους παίκτες που έχει μπροστά του.

Γι' αυτό στο Τριφύλλι προσανατολίζονται να τον δώσουν σε ομάδα που θα μπορεί να πάρει παιχνίδια και να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Μάλιστα, η λύση που προκρίνεται είναι να δοθεί σε ομάδα της Elite League και συγκεκριμένα στον Πανερυθραϊκό, καθώς αυτό θα σημαίνει πως θα μπορεί να έχει διπλό δελτίο και άρα δικαίωμα συμμετοχής και στην Basket League με τον Παναθηναϊκό!

Πώς γίνεται αυτό; Σύμφωνα με τη νομοθεσία που υπάρχει, μια ομάδα μπορεί να δώσει έναν παίκτη ηλικίας 18-21 ετών σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, αλλά να διατηρεί το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσει εάν το επιθυμεί.

22:07 - 24.09.2023

Το καλάθι του Σλούκα που έκρινε τον τελικό με την Εφές

Ο Κώστας Σλούκας έδωσε με δικό του καλάθι τη νίκη στον Παναθηναϊκό, καθώς ο ηγέτης των Πρασίνων βρήκε τον στόχο σε δύσκολο λέι απ, 11'' πριν το τέλος.