Ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, υποδέχθηκε τον Φασούλα
i

© Πρώτα το Μπάσκετ

Ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, υποδέχθηκε τον Φασούλα

Sportal newsroom 12:13 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 09.08.2024

Ο Παναγιώτης Φασούλας και ο Ιωσήφ Βουράκης συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, Στέλιο Μαμαλάκη.

Ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα το μπάσκετ» Παναγιώτη Φασούλα και τον υποψήφιο, Ιωσήφ Βουράκη, στο πλαίσιο των επαφών με ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ»:

«Ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του συνδυασμού ''Πρώτα το μπάσκετ'' Παναγιώτη Φασούλα,

και τον υποψήφιο (και πρόεδρο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά «Κανάλι 1»), Ιωσήφ Βουράκη, στο πλαίσιο των επαφών που κάνουμε με εξέχοντες ανθρώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Για τον συνδυασμό μας είναι αδήριτη η ανάγκη για διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ της ΕΟΚ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κι αυτό ήταν το αντικείμενο της συνάντησής μας.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ιδιαίτερα ζητήματα που αφορούν στο μπάσκετ, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Ο δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του στην προσπάθειά μας, αναδεικνύοντας την ανάγκη της συμμετοχής ανθρώπων του μπάσκετ, οι οποίοι θα συμβάλλουν με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στην ανάπτυξη του αθλήματος και τόνισε τη σημασία της άμεσης και διαρκούς συνεργασίας της Ομοσπονδίας με τους Δήμους και την Περιφέρεια.

«Ο Στέλιος Μαμαλάκης είναι άνθρωπος με ανησυχίες, που αγαπά τον αθλητισμό και την πόλη του, που θέλει και κυρίως μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του μπάσκετ. Σκέφτεται τοπικά και λειτουργεί υπερτοπικά, έτσι όπως «οφείλει» να κάνει κάθε δήμαρχος. Είμαι χαρούμενος που βρήκαμε κοινό τόπο και κοινές ανησυχίες, γιατί την επόμενη μέρα πρέπει από κοινού να δράσουμε» υποστήριξε ο Παναγιώτης Φασούλας.

«Η συνεργασία της Ομοσπονδίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα σωματεία αποτελούν βασική στόχευση του προγράμματός μας, με μόνο γνώμονα την ανάπτυξη του μπάσκετ εκεί που πραγματικά χτυπάει η καρδιά του. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε γωνιά της χώρας. Ενωμένοι θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον κοινό στόχο, να οδηγήσουμε ξανά το ελληνικό μπάσκετ στο δρόμο των επιτυχιών» δήλωσε ο Ιωσήφ Βουράκης.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!