«Πρώτα το Μπάσκετ»: Συνάντηση του Μπουρούση με τον δήμαρχο Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο

«Πρώτα το Μπάσκετ»: Συνάντηση του Μπουρούση με τον δήμαρχο Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο

Sportal newsroom 19:46 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 30.08.2024

Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» στο πλαίσιο επικοινωνίας του προγράμματός του με εκπρόσωπο τον Γιάννη Μπουρούση επισκέφθηκε την Σπάρτη και συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Μιχάλη Βακαλόπουλο.

Ο Γιάννης Μπουρούσης εκπροσωπώντας τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ» μετέβη στην Σπάρτη για να συναντήσει τον δήμαρχο, Μιχάλη Βακαλόπουλο, ο οποίος είχε εκλεγεί παλαιότερα στην ΕΟΚ.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ»:

Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» οργώνει όλη την Ελλάδα, θέλοντας να επικοινωνήσει το πρόγραμμά του με όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία, αλλά παράλληλα και να αναδείξει την ανάγκη για άμεση επαφή με τα σωματεία. Η επόμενη μέρα, όταν με την ψήφο των παραγόντων των συλλόγων θα είμαστε στη διοίκηση της Ομοσπονδίας θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ξεχωριστά όλες και όλους.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, εκπροσωπώντας τον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ», συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλο, έναν άνθρωπο ο οποίος έχει μακρά θητεία στον χώρο μας.

«Πρώτα το Μπάσκετ»: Στο πλευρό του Φασούλα ο Γιώργος Αντωνιάδης
ΜΠΑΣΚΕΤ

09:28 - 28.08.2024

«Πρώτα το Μπάσκετ»: Στο πλευρό του Φασούλα ο Γιώργος Αντωνιάδης

Με σχετική ανακοίνωση ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ», ανακοίνωσε τη συνεργασία του με «έναν εξαιρετικό άνθρωπο και σπουδαίο τεχνοκράτη». Ο Γιώργος Αντωνιάδης συμπορεύεται με τον Παναγιώτη Φασούλα.

Εκλεγμένος παλιότερα στην ΕΟΚ, συμμετείχε ενεργά και ποτέ δεν έπαψε να είναι κομμάτι τού αθλήματός μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, προκειμένου το μπάσκετ να γιγαντωθεί, προκειμένου ολοένα και περισσότερα παιδιά να στελεχώσουν τις κατά τόπους ομάδες. Σε αυτό το πλαίσιο είναι και οι συνεχείς επισκέψεις μας σε δημάρχους και περιφερειάρχες τής χώρας.

Ο κ. Βακαλόπουλος άκουσε προσεκτικά τις θέσεις του συνδυασμού μας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές τής ΕΟΚ.

Ο δήμος Σπάρτης και ο ίδιος ο Δήμαρχος κύριος Βακαλόπουλος, προχώρησαν σε σχετική ανάρτηση, στη σελίδα που διατηρούν στο Facebook.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!