Κάλεσμα και ευχαριστώ από τον συνδυασμό «Πρώτα το μπάσκετ»

Κάλεσμα και ευχαριστώ από τον συνδυασμό «Πρώτα το μπάσκετ»

Sportal newsroom 17:58 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 11.09.2024

Ο συνδυασμός «Πρώτα το μπάσκετ» ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη του

Το δικό τους «ευχαριστώ» στον κόσμο που στάθηκε δίπλα τους όλο αυτό το διάστημα θέλουν να πουν τα μέλη του συνδυασμού «Πρώτα το μπάσκετ», του οποίου ηγείται ο Παναγιώτης Φασούλας.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός «Πρώτα το μπάσκετ» αναφέρει:

«Εδώ και τρία χρόνια, αλλά κυρίως φέτος επικοινωνούμε καθημερινά μαζί σας, προβάλλοντας τις θέσεις μας, ανταλλάσσοντας απόψεις, ακούγοντας τα προβλήματά σας. Πολλές φορές νιώσαμε ότι φτάσαμε στο όριο του… φορτικού, αλλά έπρεπε να ανοίξει διάλογος για το μπάσκετ. Γιατί εμείς δεν κρυβόμαστε, μιλάμε για μπάσκετ.

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε που μας ακούσατε. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί στηριγμένοι στα δικά σας «θέλω», ακουμπώντας στις δικές σας ανάγκες διαμορφώσαμε το πρόγραμμά μας.

Για να σας πούμε από κοντά «ευχαριστώ», για να πούμε δια ζώσης δυο κουβέντες, για να πιούμε ένα χαλαρό κρασάκι σας προσκαλούμε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου μετά τις 19:00 στο Gaucho Athens που βρίσκεται Λεωφ. Αλεξιουπόλεως 29, Αργυρούπολη 164 52.

Θα είναι χαρά μας να ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας. Σας περιμένουμε όλες και όλους.

Απρόοπτο με Π. Φασούλα

Μια αναποδιά, ελπίζουμε να είναι η τελευταία, υποχρέωσε τον επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα το μπάσκετ», Παναγιώτη Φασούλα, να ακυρώσει όλα τα σημερινά προγραμματισμένα ραντεβού του. Ένα πρόβλημα γαστρεντερίτιδας δεν του επέτρεψε να κάνει τις προγραμματισμένες συναντήσεις στα Γιάννενα, ενώ αντί για τη Θεσσαλονίκη πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα.

Μπορεί ο Παναγιώτης Φασούλας να μην είναι στη Θεσσαλονίκη, όμως η κεντρική συγκέντρωση του συνδυασμού μας στην «μπασκετομάνα» πόλη θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τη συμμετοχή των περισσότερων υποψηφίων για το Δ.Σ. της ΕΟΚ.

«Πρώτα το Μπάσκετ»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!