Πρωταθλητής Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας

Πρωταθλητής Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας

Sportal newsroom 15:31 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 14.08.2024

Ακόμα έναν τίτλο στην τεράστια συλλογή του πρόσθεσε ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος επικράτησε της ΦΜΠ με 82-72 και κατέκτησε ένα ακόμα πρωτάθλημα Σερβίας.

Ερυθρός Αστέρας από... χρυσό. Η ομάδα του Βελιγραδίου αντιμετώπισε την ΦΜΠ και έκανε επίδειξη δύναμης εντός των συνόρων, εκμεταλλευόμεμη την απουσία της Παρτίζαν, λόγω της γκάφας που έκανε με την μη έγκυρη κατανομή δελτίως για τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Παρτίζαν στους τελικούς της ABA Liga
ABA LIGA

22:33 - 06.06.2023

Η Παρτίζαν στους τελικούς της ABA Liga

Η Παρτίζαν πήρε το εισιτήριο για τους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, αφού έκανε το 2-1 στη σειρά της με την Τσεντεβίτα, επικρατώντας στο Βελιγράδι με 90-71. Εκεί την περιμένει ο Ερυθρός Αστέρας, που όμως έχει απειλήσει ότι δεν θα κατέβει, επειδή συμπίπτουν με τους τελικούς της Σερβίας.

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν από την πρώτη στιγμή το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και επιβεβαίωσε τον χαρακτηρισμό, καθώς κόντρα στην ΦΜΠ βρήκε λύσεις στην τέταρτη περίοδοι και πήρε αυτό που ήθελε.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρόσθεσαν έναν ακόαμ τίτλο στη συλλογή τους, με τους Λούκα Μίτροβιτς και Μπεν Μπέντιλ να είναι εκείνοι που οδήγησαν την ομάδα τους εκ του ασφαλούς, με 16 και 14 πόντους, με τον Ερυθρό Αστέρα να ελέγχει το παιχνίδι από το ξεκίνημα και στο τέλος να... καθαρίζει την υπόθεση τίτλος.