«Προτεραιότητα του Φουρνιέ το ΝΒΑ»

Εβάν Φουρνιέ

i

©Imago

«Προτεραιότητα του Φουρνιέ το ΝΒΑ»

Νίκος Καλαμπάκας 13:23 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 06.07.2024

Νέα δεδομένα για το μέλλον του Εβάν Φουρνιέ φέρνει ο δημοσιογράφος Μαρκ Στέιν.

Στο ΝΒΑ φέρεται να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Εβάν Φουρνιέ.

Ο Γάλλος σταρ που τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε για τους Πίστονς μπορεί να μην έχει βρει ακόμα το συμβόλαιο που θέλει, όμως όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Μαρκ Στέιν, ο ίδιος δεν θέλει να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ ακόμα.

Πολλές ομάδες θα ενδιαφέρονταν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους στην Ευρώπη. Η Euroleague έχει ανάγκλη τη λάμψη παικτών του βεληνεκούς του, όμως ο Φουρνιέ δεν δείχνει διατεθειμένος να εγκακατελείψει το όνειρο του ΝΒΑ ακόμα:

«Φυσιολογικά θα γίνει λόγος για ενδιαφέρον από την Ευρωλίγκα για τον Εβάν Φουρνιέ αφού το Ντιτρόιτ αρνήθηκε να κάνει χρήση της οψιόν $19 εκατομμυρίων του Γάλλου για την επόμενη σεζόν, αλλά πηγές του πρωταθλήματος λένε ότι ο Φουρνιέ προτιμά να προσπαθήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA. Είναι μόλις 31 ετών και αναμένεται να προκαλέσει κάποιο ενδιαφέρον από τη λίγκα», αναφέρει ο δημοσιογράφος, βάζοντας νέα δεδομένα στα σενάρια για το μέλλον του Γάλλου φόργουορντ/ γκαρντ.

Για τον Φουρνιέ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός. Στο παρελθόν μάλιστα, ο Γάλλος σε δηλώσεις του είχε εκθειάσει την ομάδα του Πειραιά και είχε επισημάνει ότι θα ήθελε να αγωνιστεί για αυτή, κάποια στιγμή στο μέλλον.