Πρώτη τιμωρία από τη ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική στην ΑΕΚ!
i

© Intime

Πρώτη τιμωρία από τη ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική στην ΑΕΚ!

Χρήστος Τσάλτας 17:56 - 14.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:22 - 14.08.2024

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε στην ΚΑΕ ΑΕΚ για ρίψεις αντικειμένων των οπαδών της στον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΑΕΚ για ρίψεις αντικειμένων στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR μέσω της Διακρούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας.

Σύμφωνα και με τη σχετική ενημέρωση, επιβλήθηκε σε βάρος της ΚΑΕ ΑΕΚ μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση, λόγω της ρίψης αντικειμένου, που θα μπορούσε να προκαλέσει σωματική βλάβη, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Η ενημέρωση:

«Με την υπ’ αριθ. 1/2024 απόφασή της και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Ν. 5085/2024, η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ) επέβαλε σε βάρος της ΚΑΕ ΑΕΚ τη διοικητική κύρωση της διεξαγωγής μίας (1) αθλητικής συνάντησης ως γηπεδούχου χωρίς την παρουσία θεατών, σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση, λόγω της ρίψης αντικειμένου, πρόσφορου να προκαλέσει σωματική βλάβη, εντός του αγωνιστικού χώρου, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα της Basket League μεταξύ της ΚΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που έλαβε χώρα στις 12/02/2024 στην αθλητική εγκατάσταση του Ο.Κ. Άνω Λιοσίων».

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι φίλοι της Ένωσης είχαν αναγκάσει το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης να διακόψει προσωρινά την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Basket League, αφού έβριζαν εν χορώ τη Βάσω Τσαρούχα που ήταν ανάμεσα στους ρέφερι του αγώνα.

Αναβρασμός στα Λιόσια: Χυδαία συνθήματα κατά της Τσαρούχα και προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:33 - 12.02.2024

Αναβρασμός στα Λιόσια: Χυδαία συνθήματα κατά της Τσαρούχα και προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vid)

Οι οπαδοί της ΑΕΚ τραγούδησαν υβριστικά συνθήματα κατά της Βάσως Τσαρούχα, με την πρώτη διαιτητή της αναμέτρησης να αποχωρεί για τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της αναμέτρησης.

Λίγες μέρες μετά ο λογαρισμός έπεσε... βαρύς, αφού οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων είχαν πετάξει και αντικείμενα στο παρκέ.