Πρωτοποριακή συνεργασία του IST Collgege με τον Πανιώνιο

Πρωτοποριακή συνεργασία του IST Collgege με τον Πανιώνιο

Sportal newsroom 13:23 - 31.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:24 - 31.07.2024

Το IST College, ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ για ακόμα μια φορά σε συνεργασία με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. και την N.I.B Advisory Services.

Το πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα, με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. και η N.I.B Advisory Services,με εξειδίκευση στην αθλητική βιομηχανία, δημιουργήσαν ένα πρωτοποριακό πτυχιακό πρόγραμμα:

Το BBA in Sports Management με στόχο την ασφαλή κατεύθυνση των νέων προς την υλοποίηση σύγχρονων αναζητήσεων και την παροχή σε αυτούς χρήσιμων «εργαλείων» για το μέλλον τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Το BBA in Sports Management θα προσφέρεται σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο, College de Paris.

Το IST College και η N.I.B Advisory Services προσφέρουν:

Μία πλήρη τριετή υποτροφία αξίας 18.000,00 ευρώ (3 έτη επί 6.000,00 ευρώ) στην ΚΑΕ Πανιώνιος

Μία πλήρη τριετή υποτροφία αξίας 18.000,00 ευρώ (3 έτη επί 6.000,00 ευρώ) στην γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Μία πλήρη τριετή υποτροφία αξίας 18.000,00 ευρώ (3 έτη επί 6.000,00 ευρώ) στα υπόλοιπα τμήματα του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

Έκπτωση 40% επί της αρχικής τιμής (6.000,00 ευρώ), σε όλους τους νυν και πρώην αθλητές και μέλη του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ που θα ενδιαφερθούν για το πρόγραμμα.

Η επιλογή των δικαιούχων των υποτροφιών θα γίνει με κοινωνικά και οικονομικά κριτίρια, και με συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο υπεύθυνος προγράμματος, ιδρυτής της ΝΙΒ Business Advisory και C.O.O. της ΚΑΕ Πανιώνιος Κος Παναγιώτης Τριαντόπουλος δήλωσε: «Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ανταγωνισμός και μάχη για την νίκη μέσα στις γραμμές ενός γηπέδου. Ο Αθλητισμός πρέπει να διαπαιδαγωγεί, να διδάσκει, να ενώνει και να δείχνει κοινωνικό χαρακτήρα. Η σύμπραξη των δύο εξειδικευμένων οργανισμών με έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους της Ευρώπης, θα δώσει την ευκαιρία στους νέους και στις νέες του Συλλόγου μέσα από διαδραστική εκπαίδευση, να αποκτήσουν ένα σημαντικό εργαλείο για την εισαγωγή τους στον ανερχόμενο επαγγελματικό χώρο του sports management»