«O Χάντερ κατέρρευσε μετά το τέλος ενός μαθήματος Yoga»

Ο Μπράντον Χάντερ

i

©Intime

«O Χάντερ κατέρρευσε μετά το τέλος ενός μαθήματος Yoga»

Νίκος Καλαμπάκας 13:06 - 13.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:32 - 14.08.2024

Ο Τιμ Οσέι, πρώην προπονητής του Μπράντον Χάντερ που απεβίωσε σε ηλικία 42 ετών, μιλάει για τις συνθήκες του θανάτου του.

Η είδηση του θανάτου του Μπράντον Χάντερ σκόρπισε θλίψη σε πολλούς πρώην συμπαίκτες και προπονητές του. Ο ίδιος είχε περάσει και από τη χώρα μας φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού το 2006, όμως η θητεία του δεν ήταν η αναμενόμενη αφού πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι μόλις σε τέσσερις αγώνες (2 στην Α1 και 2 στην Euroleague).

Ένας τραυματισμός σε παιχνίδι των «πρασίνων» με την Ορτέζ ανάγκασε την ομάδα να τον αντικαταστήσει κι έτσι δεν είχαμε την ευκαιρία να τον δούμε να μακροημερεύει στην ελληνική ομάδα.

Λίγες ώρες μετά τον ξαφνικό θάνατό του, ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για το πως συνέβη το μοιραίο βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, ο προπονητής του στο κολέγιο, Τιμ Οσέι, σε ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε ότι ο Χάντερ «κατέρρευσε έπειτα από μάθημα yoga που συμμετείχε»:

«Με βαθιά θλίψη και σοκ μοιράζομαι την είδηση του θανάτου του Μπράντον Χάντερ σήμερα στο Ορλάντο σε ηλικία 42 ετών. Δυστυχώς κατέρρευσε στο τέλος ενός μαθήματος γιόγκα. Ήταν ο καλύτερος παίκτης που είχα ποτέ στην προπονητική μου καριέρα. Διέπρεψε στο Πανεπιστήμιο του Οχάιο και στη συνέχεια έπαιξε στο ΝΒΑ για τη Βοστώνη και το Ορλάντο. Αγωνίστηκε με επιτυχία στην Ευρώπη, πριν μεταβεί σε μια επιτυχημένη καριέρα ως ατζέντης αθλητών. Μείναμε σε επαφή όλα αυτά τα χρόνια και ήμουν απίστευτα περήφανος για τον σύζυγο, τον πατέρα και τον πολίτη που έγινε.. Κρατήστε την οικογένειά του στις προσευχές σας», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκφράσει την βαθιά του θλίψη για τον χαμό του πρώην παίκτη μας, Μπράντον Χάντερ. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του», ανέφερε νωρίτερα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σε μήνυμά της στο Twitter για τον χαμό του πρώην αθλητή της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτου του.