Τα συλλυπητήρια της ομάδας του Ψυχικού για τον Ρέτζι Τσίνεϊ

Ρέτζι Τσίνεϊ

i

@ photo by Mitchell Leff / Getty Images / Ideal Images

Τα συλλυπητήρια της ομάδας του Ψυχικού για τον Ρέτζι Τσίνεϊ

Γιώργος Γαβριλάκης 12:45 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 14.08.2024

Το Ψυχικό είχε συμφωνήσει με τον Ρέτζι Τσίνεϊ για να υπογράψει ο 23χρονος το πρώτου του επαγγελματικό συμβόλαιο στο μπάσκετ. Η είδηση του θανάτου του συνεπείρε όλον τον μπασκετικό κόσμο, αλλά και την ομάδα της Basket League που αμέσως μετά την ενημέρωση απέστειλε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η μέρα ξεκίνησε με την τραγική είδηση του θανάτου του Ρέτζι Τσίνεϊ. Ο 23χρονος έχασε τη ζωή του από αδιευκρίνιστα ακόμα αίτια και στο Χιούστον, εκεί όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια με τη φανέλα της πανεπιστημιακής ομάδας στο Κολεγιακό πρωταθλήματος, η είδηση έπεσε σαν… κεραυνός. 

Ολόκληρος ο μπασκετικός πλανήτης, αλλά και συνολικά οι άνθρωποι που κατοικούν σε αυτόν, θρηνούν τον χαμό ενός ταλαντούχο αθλητή, ενώ πιο βαρύ είναι το κλίμα στο Ψυχικό. Η ομάδα μπάσκετ της περιοχής, που αγωνίζεται στο πρωταθλημα της Elite League, είχε συμφωνήσει για συνεργασία με τον παίκτη, ο οποίος αναμενόταν να υπογράψει στην Ελλάδα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Κάτι το οποίο η μοίρα… απαγόρευσε. 

Ο αθλητικός σύλλογος πάντως, σε έντονα συγκινησιακό κλίμα αποχαιρέτησε τον Τσίνεϊ με μία ανάρτηση του κοινωνικά δίκτυα...

«Η οικογένεια της Α.Ε Ψυχικού, με βαθιά οδύνη, ανακοινώνει ότι ο αθλητής Reggie Chaney ο οποίος θα γινόταν μέλος της ομάδας μας, απεβίωσε χθες βράδυ στην Αμερική, από άγνωστη έως τώρα αιτία, σε ηλικία μόλις 23 ετών. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ευχόμαστε να βρούνε τη δύναμη να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες αυτές στιγμές», ανέφερε η ανάρτηση ως ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στους οικείους του. 

Να σημειωθεί, πως είναι ο δεύτερος ξαφνικός θάνατος νεαρού αμερικανού μπασκετμπολίστα μέσα στον Αύγουστο. Στις 11 του μήνα, o 17χρονος μαθητής και ταλαντούχος αθλητής στο highschool του White Pinson Valley, Κάλεμπ Ουάιτ, πέθανε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενω ειχε προηγηθεί η ανακοπή καρδιάς που υπέστη -επίσης κατά τη διάρκεια προπόνησης- ο μεγάλος γιος του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, ο οποίος -ευτυχώς- κατάφερε να επιβιώσει από αυτήν.

Tags: