Πώς «απαντά» το γραφείο Σπανού στις κατηγορίες του Παναθηναϊκού

Πώς «απαντά» το γραφείο Σπανού στις κατηγορίες του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 22:08 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε κατά του Νίκου Σπανού και του γραφείου του, με τον γνωστό ατζέντη να απαντάει... χωρίς να απαντήσει στα λεγόμενα των πρασίνων.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τα όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Παπαγιάννη, τοποθετήθηκε με σκληρή γλώσσα κατά του Νίκου Σπανού και του γραφείου του, τη «Network Sports International».

«Ο Παναθηναϊκός δεν ειναι διατεθειμένος να συνεργαστεί ξανά με οποιονδήποτε εκπροσωπείται από τον Νίκο Σπανό μην θέλοντας να εμπλακεί σε ιστορίες συγκοινωνούντων δοχείων μεταξύ εκπροσώπων, παικτών, ομάδων και προπονητών.

Σπανός, Ιτούδης και οι λοιποί κρίνονται πλέον από τον κόσμο του μπάσκετ. Θα πρέπει να ξέρουν όλοι όσοι σκέφτονται να φορέσουν αυτή τη φανέλα πως με τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο η πόρτα θα παραμένει ερμητικά κλειστή», αναφέρει η τοποθέτηση του Παναθηναϊκού, ο οποίος «κλείνει» με αυτό τον τρόπο την πόρτα σε ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά γραφεία εκπροσώπησης.

Από την άλλη, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμενόταν η απάντηση από πλευράς Νίκου Σπανού και της «Network Sports International», η οποία όμως δεν έχει έρθει, και όπως όλα δείχνουν δεν θα έρθει.

Το Sportal επικοινώνησε με το γραφείου του γνωστού ατζέντη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ούτε ο Νίκος Σπανός, αλλά ούτε και η «Network Sports International» έχουν σκοπό να απαντήσουν σχετικά με το θέμα, τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον.

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι παίκτες στο πελατολόγιο του Σπανού με τον οποίο «έκοψε» επαφές ο Παναθηναϊκός
EUROLEAGUE

19:07 - 14.07.2023

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι παίκτες στο πελατολόγιο του Σπανού με τον οποίο «έκοψε» επαφές ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός «έκλεισε» την πόρτα του γραφείου του Νίκου Σπανού και το Sportal σας παραθέτει μερικούς από τους παίκτες που εκπροσωπούνται από τον γνωστό ατζέντη και τους συνεργάτες του.

Θυμίζουμε πως μιλάμε για ένα γραφείο το οποίο την περασμένη σεζόν είχε 9 αθλητές στην Euroleague, με δύο εξ αυτών να ανήκουν στον Παναθηναϊκό, ενώ συνολικά εκπροσωπεί σπουδαίους παίκτες, όπως ο Κόρι Χίγκινς, ο Νάιτζελ Χέιζ - Ντέιβις, ο Τόνι Γεκίρι και πολλοί ακόμα, ενώ στο παρελθόν έχει κάνει πολλές «δουλειές» με τον Παναθηναϊκό, όπως ήταν αυτή του Τζέιμς Γκιστ, του Αμερικανού που πέρασε 7 χρόνια με την πράσινη φανέλα στο ΟΑΚΑ (2012 - 2019), αλλά και του Νίκου Παππά