Ραντλ: Από την ΑΕΚ στο NBA για μία ευκαιρία με τους Τίμπεργουλβς

Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ραντλ: Από την ΑΕΚ στο NBA για μία ευκαιρία με τους Τίμπεργουλβς

Ευτυχία Οικονομίδου 12:04 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 10.09.2024

O Τσέισον Ραντλ θα συμμετάσχει στο training camp των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με την ελπίδα πως θα μπορέσει να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των «Λύκων».

Ο Τσέισον Ραντλ είναι έτοιμος να παλέψει για την επιστροφή του στον «μαγικό» κόσμο του NBA υπογράφοντας μη εγγυημένο συμβόλαιο  Εxhibit 10, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Μάικλ Σκότο, για να συμμετάσχει στο training camp των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ο Ραντλ πέρυσι αγωνίστηκε για λογαριασμό της ΑΕΚ Betsson την σεζόν 2023-24 και είχε 10.3 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2.7 στη Βasket League με την Ένωση, ενώ μέτρησε 11.4 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ στο Basketball Champions League.

Έτσι, λοιπόν, ο πρώην γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «Λύκων» ελπίζοντας σε ένα συμβόλαιο με την έναρξης της νέας σεζόν στο NBA στις 23 Οκτωβρίου. Φυσικά, υπάρχει και η προοπτική να μεταπηδήσει στη G League αν δεν πείσει με τις επιδόσεις του τους ανθρώπους των Τίμπεργουλβς.

Ο Φλιώνης «φορτσάρει» για τη μεγάλη επιστροφή στη δράση: Η σκέψη για Βελιγράδι και τα παιχνίδια στο Περιστέρι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:31 - 09.09.2024

Ο Φλιώνης «φορτσάρει» για τη μεγάλη επιστροφή στη δράση: Η σκέψη για Βελιγράδι και τα παιχνίδια στο Περιστέρι

Η ΑΕΚ Betsson έφτασε στο Βελιγράδι για μια σειρά από δυνατά φιλικά, με το ενδεχόμενο επιστροφής του αρχηγού της, Δημήτρη Φλιώνη, στη δράση, να είναι κάτι παραπάνω από ορατό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 31χρονος γκαρντ είχε παίξει κατά καιρούς σε πέντε διαφορετικές ομάδες του ΝΒΑ, με τελευταία το Ορλάντο το 2020/21 και μετρά συνολικά 119 συμμετοχές στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο μέσος όρος του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι 5.7 πόντοι, 1.4 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!