Ράντοβιτς: «Η Ελλάδα είναι δυο επίπεδα πάνω από εμάς»!
i

©InTime

Ράντοβιτς: «Η Ελλάδα είναι δυο επίπεδα πάνω από εμάς»!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:16 - 25.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:16 - 25.06.2024

Ο προπονητής του Μαυροβουνίου Μπόσκο Ράντοβιτς υποκλίθηκε στην Εθνική ομάδα στην πρεμιέρα του τουρνουά Ακρόπολις

Τον σεβασμό του στο ελληνικό μπάσκετ έδειξε ο ομοσπονδιακός προπονητής του Μαυροβουνίου Μπόσκο Ράντοβιτς, μετά το τέλος του αγώνα της πρεμιέρας του «Ακρόπολις» με την Ελλάδα.

Παράλληλα, αναγνώρισε το γεγονός ότι η ομάδα του λόγω των πολλών απουσιών είναι ακόμη ανέτοιμη, γεγονός που πρέπει να διορθωθεί άμεσα.

«Συγχαρητήρια στην ελληνική ομάδα για τη νίκη. Μας λείπουν οκτώ παίκτες από το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι δύο επίπεδα πάνω από μας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που χάσαμε με 29 πόντους διαφορά. Η ενέργειά μας, το κίνητρο…» ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή της Εθνικής Μαυροβουνίου Μπόσκο Ράντοβιτς.

Και συνέχισε: «Το ξεκίνημά μας ήταν καταστροφικό και ήταν το κλειδί του αγώνα. Δεν είδα την ομάδα μου να έχει κίνητρο και ενέργεια για πολλή ώρα. Ξέρω πως έχουμε απουσίες, μπορούμε να χάνουμε, αλλά τουλάχιστον στην άμυνα θα πρέπει να βγάζουμε ενέργεια. Με τέτοια εικόνα δεν θα πετύχουμε τίποτα στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Ρίγας. Εμείς είχαμε κάκιστα ποσοστά».

Όσο για το τι πρέπει να γίνει από ‘δω και πέρα, είπε: «Έχουμε πολλά να διορθώσουμε αρχίζοντας από το αυριανό ματς με τις Μπαχάμες. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα. Διακρίνω στην ελληνική ομάδα καλύτερη χημεία, έχουν παίκτες από το ΝΒΑ και την Ευρωλίγκα και δείχνουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ευχαριστούμε την ελληνική ομοσπονδία για την πρόσκληση και τη φιλοξενία στην Ελλάδα».