Ο Ράιλι επιβεβαίωσε το Sportal με ένα story στο Instagram

Τζέιλεν Ράιλι

i

© Intime

Ο Ράιλι επιβεβαίωσε το Sportal με ένα story στο Instagram

Χρήστος Τσάλτας 11:46 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:50 - 14.08.2024

Ο πρώην πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, Τζέιλεν Ράιλι, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα για χάρη των Jiangsu Dragons, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sportal μέσω ενός story στο Instagram.

Μπορεί να άργησε αλλά βρήκε ομάδα ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Τζέιλεν Ράιλι.

Όπως αποκάλυψε το Sportal χθες (9/10), ο πρώην άσος της Ρίγα υπέγραψε στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στους Jiangsu Dragons, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία και σταθερά έχει υψηλές βλέψεις στην λίγκα.

Μάλιστα, ο 30χρονος καλαθοσφαιριστής επιβεβαίωσε σήμερα (10/10) το ρεπορτάζ με ένα story στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με μία σημαία της Κίνας.

Στα 30 του χρόνια ο απόφοιτος του East Tennessee θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ασία, παίρνοντας ένα πολύ καλό συμβόλαιο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα της Κίνας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, με την πρώτη αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη για τις 21 Οκτωβρίου.

Ένας λόγος που έμεινε ελεύθερος μέχρι τώρα ήταν για να... ζυγίσει τις δυνάμεις του στην αγορά, προσπαθώντας να βρει το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο. Το οποίο ήρθε στο πρωτάθλημα της Κίνας, δείχνοντας πως η υπομονή και η επιμονή του «επιβραβεύτηκαν».

Την περσινή σεζόν ο πόιντ γκαρντ του ΠΑΟΚ αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές του «ασπρόμαυρου» ρόστερ, καθώς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια της Basket League με μέσο όρο 10.1 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ, ενώ στο Basketball Champions League είχε 17.9 πόντους, τρία ριμπάουντ και 1.6 ασίστ.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ αποτέλεσε επιλογή του Άρη Λυκογιάννη για τη θέση 1, με τον έμπειρο άσο να ανταποκρίνεται στα θέλω της ομάδας και να την καθοδηγεί ως το τέλος της σεζόν.