Ραντάνοβ: «Ανταγωνιστικοί με τον Παναθηναϊκό»
i

Αλέκσα Ραντάνοφ / © Intime

Ραντάνοβ: «Ανταγωνιστικοί με τον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 18:06 - 06.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 20.08.2024

Με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ θα αναμετρηθεί το Σάββατο (07/01, 19:15) το Περιστέρι bwin για την 11η αγωνιστική της Basket League, που είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου και το μυαλό στη σειρά με τη Ντιζόν για τα Play In του Basketball Champions League.

Το Περιστέρι bwin ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για το αυριανό (07/01, 19:15) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική της Basket League, που είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου. Μία αναμέτρηση που θα αποτελέσει και μία πολύ καλή πρόβα για τη συνέχεια της σειράς με τη Ντιζόν για τα Play In του Basketball Champions League.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι συνεργάτες του δεν είχαν πολύ χρόνο για να προετοιμάσουν το παιχνίδι, καθώς το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (04/01) επέστρεψαν από τη Ντιζόν, όπου έδωσαν το πρώτο παιχνίδι για τα Play In του Basketball Champions League. Και όχι μόνο αυτό αλλά έχουνε μπροστά τους το επόμενο όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να πάνε εκ νέου στην Γαλλία και να διεκδικήσουνε την πρόκρισή τους στους 16 του θεσμού.

«Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, μια ομάδα της Euroleague και επομένως περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι», υποστήριξε αρχικά ο Αλέκσα Ραντάνοβ και συμπλήρωσε: «Είχαμε λίγο χρόνο στη διάθεση μας για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα όπως και ο αντίπαλος, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Tags: