Ράντονιτς: «Ο Γκριγκόνις δεν θα είναι μαζί μας στην Ισπανία»
i

Ράντονιτς και Παππάς στο ΟΑΚΑ / © Intime

Ράντονιτς: «Ο Γκριγκόνις δεν θα είναι μαζί μας στην Ισπανία»

Sportal newsroom 21:17 - 11.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 20.08.2024

Οι δηλώσεις του κόουτς του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε την... αγγαρεία κόντρα στην ΑΕΚ και προετοιμάζεται για τη διαβολοβδομάδα, εκεί που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για τους αγώνες με τη Βαλένθια και την Μπαρτσελόνα.

Ο κόουτς των «πράσινων», Ντέγιαν Ράντονιτς, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι η νίκη ήταν σημαντική για την ομάδα του:

«Αυτό το ματς ήταν σημαντικό για να το κερδίσουμε και τα καταφέραμε. Θα σκεφτούμε για τα παιχνίδια στην Ισπανία και θα τα προετοιμάσουμε, κυρίως όμως πρώτα αυτό με τη Βαλένθια».

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ο Μαυροβούνιος κόουτς είπε: «Ήταν σημαντικό για εμάς να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι για εμάς ήταν σημαντικό για τη νίκη. Έχουμε τώρα τα δύο ματς στην Euroleague μέσα στην εβδομάδα. Πρέπει να σκεφτούμε το ματς με τη Βαλένθια, μια πάρα πολύ καλή ομάδα». 

Για τα πολλά χαμένα σουτ τα οποία ήταν κάτω από καλές προϋποθέσεις είπε ότι «πράγματι χάσαμε πολλά καλά σουτ, αλλά πλέον το μυαλό μου είναι μόνο στο παιχνίδι με την Βαλένθια». 

Όσον αφορά τον Μάριους Γκριγκόνις και την πιθανότητα να βρεθεί στην Ισπανία, ο Ράντονιτς ήταν ξεκάθαρος: «Όχι, δεν θα είναι μαζί μας ο Γκριγκόνις». 

Τι είναι αυτό που θέλει να δει από την ομάδα του στα δύο επόμενα ματς; «Το πρόγραμμα είναι πολύ σκληρό και πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά τα ματς. Η Βαλένθια έχει κάνει κάποιες μεγάλες νίκες και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εγώ έχω το μυαλό μου στην ομάδα μου. Ο Ουόλτερς είδατε δεν είναι στο 100% και πρέπει να τον προετοιμάσουμε».