Ρατάν-Μέις: «Δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό - Η άμυνα είναι το κλειδί μας»

Ξαβιέ Ρατάν-Μέις - Φωτ. IMAGO

i

Imago

Ρατάν-Μέις: «Δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό - Η άμυνα είναι το κλειδί μας»

Παναγιώτης Ραμαντάνης 18:06 - 28.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 28.10.2024

Το δικό του σχόλιο για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την κατάσταση της Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ο Ξαβιέ Ρατάν-Μέις.

Ο Ολυμπιακός στρέφει και πάλι το βλέμμα του στην Ευρώπη. Μετά το μεγάλο ντέρμπι και την ήττα από τον Παναθηναϊκό Aktor στο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους δύο πολύ απαιτητικά ματς στην Ευρωλίγκα για τη δεύτερη διαβολοβδομάδα της σεζόν. Η αρχή γίνεται την Τρίτη (29/10, 21:15) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Φάληρο, ενώ δύο μέρες αργότερα πάλι στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα.

Από πλευράς Ολυμπιακού, ο παίκτης που μίλησε για το παιχνίδι με τη Ρεάλ, ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Για τους Μαδριλένους, το δικό του σχόλιο έκανε ο Ξαβιέ Ρατάν-Μέις, ο οποίος χαρακτήρισε το ματς δύσκολο, ενώ τόνισε ότι στα τελευταία ματς της Ρεάλ, η άμυνα είναι το «κλειδί».

Ο Ρατάν-Μέις είπε: «Έχουμε μια απαιτητική εβδομάδα, πρώτα απέναντι στον Ολυμπιακό, που θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο ήττες και θα είναι έτοιμος να μας αντιμετωπίσει, αλλά ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Έχουμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε νίκες εκτός έδρας και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε πραγματικά καλά στην άμυνα και είναι κλειδί για μας. Ξέρουμε πως αν είμαστε καλοί σε αυτό το κομμάτι, μπορούμε να χτίσουμε καλύτερα την επίθεσή μας. Τα προσεχή παιχνίδια θα είναι ένα καλό τεστ για μας, ώστε να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο. Προσωπικά προσαρμόζομαι και συνεχίζω να βελτιώνομαι. Δουλεύω σε κάθε προπόνηση και οι συμπαίκτες μου με βοηθούν».