Ξέσπασμα Ραζνάτοβιτς για Πετρούσεφ: «Είναι δυνατόν τα σέρβικα media να αναμεταδίδουν αυτές τις πληροφορίες;»

Φιλίπ Πετρούσεφ

i

Φιλίπ Πετρούσεφ/©Intime

Ξέσπασμα Ραζνάτοβιτς για Πετρούσεφ: «Είναι δυνατόν τα σέρβικα media να αναμεταδίδουν αυτές τις πληροφορίες;»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:52 - 22.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:45 - 13.08.2024

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ξέσπασε αναφορικά με τις φήμες σχετικά με τον Φιλίπ Πετρούσεφ του Ολυμπιακού και τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο ατζέντης του Φιλίπ Πετρούσεφ (και πολλών ακόμη παικτών) τοποθετήθηκε σχετικά με τις φήμες αναφορικά με τον φόργουορντ του Ολυμπιακού και τον Ερυθρό Αστέρα.

Όπως τόνισε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, δεν υπήρξε και δεν θα υπάρξει καμία συζήτηση με τον Ολυμπιακό για το μέλλον του Φιλίπ Πετρούσεφ, παρά μόνο όταν υπάρξει ενίσχυση των Πειραιωτών στη θέση «4».

«Είναι δυνατόν τα σέρβικα μίντια να αναμεταδίδουν αυτό και να λένε πως η μεταγραφή ναυάγησε; Ποια είναι η πηγή; Οι 18 χιλιάδες ακόλουθοι; Δεν υπήρξαν συζητήσεις και δεν θα υπάρξουν έως ότου ο Ολυμπιακός ενισχυθεί στο «4». Αυτό είναι το συμπέρασμα από πριν δύο εβδομάδες και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Απίστευτο», ήταν τα λόγια του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Σάσα Βεζένκοφ και περιμένει να αποδεσμευτεί από τους Τορόντο Ράπτορς, προκειμένου να τον κάνει δικό του, όμως, ακόμη και τότε, πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να μην αποχωρήσει κανείς από το ρόστερ των κυπελλούχων Ελλάδας.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στον Φιλίπ Πετρούσεφ, στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν έναν μελλοντικό σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των ψηλών (4 και 5), μπορεί να βάλει τη μπάλα στο παρκέ και γενικά μπορεί να κάνει πάμπολλες δουλειές στο παρκέ, τις οποίες εκτιμά πολύ ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Γι αυτό άλλωστε είχε κάνει τρομερή υπομονή μέχρι ο Πετρούσεφ να μείνει ελεύθερος από τους Σακραμέντο Κινγκς και να μπορέσει να πιάσει Λιμάνι, με τον Ολυμπιακό να τον ανακοινώνει λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 28ης Νοεμβρίου του 2023. Το συμβόλαιο του Φιλίπ Πετρούσεφ με τον Ολυμπιακό είναι μέχρι το 2026.