Αυτές είναι οι δύο λέξεις «κλειδιά» του Ραζνάτοβιτς που οδήγησαν στον Εργκίν Αταμάν

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Αυτές είναι οι δύο λέξεις «κλειδιά» του Ραζνάτοβιτς που οδήγησαν στον Εργκίν Αταμάν

Sportal newsroom 11:09 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 30.05.2024

Το μήνυμα του Μίσκο Ραζνάτοβιτς και η φράση για την «αιώνια» μονομαχία που έδειξε τον Εργκίν Αταμάν.

Όταν στις 8 Μαρτίου του 2023 ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς έστειλε το μήνυμα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ανέλυσε τις σκέψεις του για τον προπονητή που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός AKTOR για να φτάσει στην κορυφή.

Εκεί, πρότεινε ουσιαστικά τον Εργκίν Αταμάν για πρώτη φορά στον «ισχυρό άνδρα» του «τριφυλλιού» και παρέθεσε τις σκέψεις του.

Δυο λέξεις ωστόσο ήταν εκείνες που κάνουν αίσθηση με τη δημοσίευση του μηνύματος από την πλευρά του Σέρβου ατζέντη. Το «Greek war» (ελληνική μάχη) που αναφέρει στην αρχή του μηνύματος θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει ποιος είναι ο καταλληλότερος για να βάλει τέλος στην κυριαρχία του Ολυμπιακού.

«Μεταξύ μας. Αν αποφασίσεις το καλοκαίρι να κάνεις κάτι μεγαλύτερο και πιο δυνατό, τότε… Αταμάν. Είμαι σίγουρος πως θα είναι καλύτερος για την ελληνική «μάχη», από έναν Ισπανό (έπαιζε η εναλλακτική λύση του Πάμπλο Λάσο). Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Απλά να ξέρεις ότι δεν είναι απίθανο αν ενδιαφέρεσαι. Θα εξαρτηθούν πολλά από τα playoffs της Euroleague» ανέφερε το ακριβές μήνυμα του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Είναι προφανές ότι ο εκπρόσωπος του Εργκίν Αταμάν ήθελε να δείξει ότι ο Τούρκος τεχνικός είναι ο ιδανικότερος για να προσπαθήσει να σταματήσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διότι, δεν είναι τυχαίο ότι επικαλείται την ελληνική «μάχη» για να πείσει για την περίπτωση του Εργκίν Αταμάν τον «ισχυρό άνδρα» του Παναθηναϊκού AKTOR.

«Ο Ολυμπιακός για το... μπαμ με Φουρνιέ» - Ποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα τον θέλει, τι σκέφτεται ο ίδιος (vids)
EUROLEAGUE

16:57 - 29.05.2024

«Ο Ολυμπιακός για το... μπαμ με Φουρνιέ» - Ποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα τον θέλει, τι σκέφτεται ο ίδιος (vids)

Σύντομα οι Πίστονς θα τον αποδεσμεύσουν και ο Εβάν Φουρνιέ ναι μεν θέλει να ψάξει ένα ακόμα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά οι προσφορές ομάδων της Euroleague δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τον Γάλλο. Oι συμπατριώτες του στη Βιλερμπάν, αλλά και ο Ολυμπιακός είναι οι πρώτοι δύο που αρχίζουν να φιγουράρουν ως οι επιλογές του!

Ουσιαστικά, χωρίς να πει τη λέξη Ολυμπιακός ο Ραζνάτοβιτς αναφέρονταν στις «μάχες» που θα ακολουθήσουν όλη τη σεζόν με τον «αιώνιο» αντίπλο για την κυριαρχία στο ελληνικό πρωτάθλημα.