Η Ρεάλ «έχει κλείσει Γκαρούμπα-Ιμπάκα»!
i

© Imago

Η Ρεάλ «έχει κλείσει Γκαρούμπα-Ιμπάκα»!

Γιάννης Πάλλας 19:03 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:03 - 12.07.2024

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρεάλ έχει συμφωνήσει και με τους Ουσμάν Γκαρούμπα και Σερζ Ιμπάκα

Η ενίσχυση της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται καθώς μετά τον Εξέβιερ Ρατάν-Μέις φαίνεται πως οδεύει στην ολοκλήρωση δυο ακόμη σημαντικών κινήσεων που αφορούν τον Ουσμάν Γκαρούμπα και τον Σερζ Ιμπάκα.

Η «Βασίλισσα» ανανεώνει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της για τη νέα χρονιά βάζοντας ξανά ψηλά τον πήχη των φιλοδοξιών της στη Euroleague.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας «encestando.es», Γκαρούμπα και Ιμπάκα έχουν συμφωνήσει, αλλά ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση των Μαδριλένων.

Ο Σερζ Ιμπάκα υπέγραψε για μία σεζόν και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Βενσάν Πουαριέ στη θέση του σέντερ, ενώ ο Ισπανίς φόργουορντ/σέντερ Ουσμάν Γκαρούμπα που έχει περάσει ξανά από τη Ρεάλ είναι free agent στο NBA και αναζητά εκεί ομάδα χωρίς επιτυχία.

Αν επιστρέψει στην Ευρώπη, έχει ήδη συμφωνήσει σε πολυετές συμβόλαιο ώστε να φορέσει και πάλι τη φανέλα της «βασίλισσας».

Στο μεταξύ, ανοικτό παραμένει και το θέμα του Φαμπιέν Κοζέρ, ο οποίος έχει οψιόν για να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν δεν βρουν κοινό σημείο επαφής οι δυο πλευρές τότε είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει και να αναζητήσει αλλού την τύχη του. Ωστόσο, φαίνεται πως θα παραμείνει για άλλον ένα χρόνο στη Μαδρίτη.

Από κει και πέρα, ισχυροποιείται η βάση της Ρεάλ, καθώς η απόκτηση του Αντρές Φελίς και οι ανανεώσεις με 5ετή συμβόλαια των Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια, όπως επίσης και η παρουσία των Ντζάναν Μούσα, Σέρχιο Γιούλ προσδίδουν μεγάλη ποιότητα στην ομάδα του Τσους Ματέο.

Οι αλλαγές στο ρόστερ είναι πολλές και ξέρει ο τεχνικός των Μαδριλένων πως μπορεί να κάνει ένα καλό restart, προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα του στην κορυφή της Ευρώπης.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Κάτι που δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι περισσότερες ομάδες της Euroleague τη νέα σεζόν θα παρουσιαστούν ενισχυμένες, όπως δείχνουν άλλωστε και οι κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι.