Αποθέωση για την πρωταθλήτρια Ρεάλ στη Μαδρίτη (vids)

Γιουλ Ρούντι

i

Γιουλ Ρούντι / © Real Madrid twitter

Αποθέωση για την πρωταθλήτρια Ρεάλ στη Μαδρίτη (vids)

Sportal newsroom 17:52 - 23.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:06 - 14.08.2024

Η Ρεάλ γνώρισε την αποθέωση στην Μαδρίτη, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να κάνουν παρέλαση με το τρόπαιο στους δρόμους της πόλης.

Το Final 4 του Κάουνας τελείωσε και η Ρεάλ κατέκτησε το τρόπαιο, με τους Ισπανούς να γιορτάζουν με την ψυχή τους κατά την επιστροφή τους στη Μαδρίτη.

Η Ρεάλ, η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 11η φορά στην ιστορία της, επέστρεψε στην Ισπανία και χιλιάδες οπαδοί της αποθέωσαν τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο στην ισπανική πρωτεύουσα.

Τα ρεκόρ του Final 4: Τα τρίποντα του Κάνααν, οι πόντοι του Βεζένκοφ και η τριάδα - φωτιά της Ρεάλ...
EUROLEAGUE

17:42 - 23.05.2023

Τα ρεκόρ του Final 4: Τα τρίποντα του Κάνααν, οι πόντοι του Βεζένκοφ και η τριάδα - φωτιά της Ρεάλ...

Το Final 4 του Κάουνας πέρασε στην ιστορία, με τη Ρεάλ να ολοκληρώνει ιδανικά τη σεζόν και να... κλέβει από τον Ολυμπιακό το τρόπαιο, σε μια διοργάνωση γεμάτη ρεκόρ κι επιτυχίες...

Χιλιάδες φίλαθλοι και οπαδοί της βρέθηκαν στους δρόμους της πόλης, στην οποία η Ρεάλ έκανε παρέλαση με το τρόπαιο, αποθεώνοντας το σύνολο του Τσους Ματέο, όπως μπορείτε να δείτε και στο υλικό που δημοσίευσε ο σύλλογος.

Μπροστά στο δημαρχείο της Μαδρίτης, εκεί όπου έφτασε και φωτογραφίσθηκε η Ρεάλ, στήθηκε γλέντι με παίκτες και κόσμο να γίνονται ένα, τραγουδώντας και απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές για τον θρίαμβο στο Κάουνας, ενώ στο επίκεντρο των συνθημάτων βρέθηκε ο ήρωας Σέρχιο Γιουλ.

«Δείξαμε τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα της Ρεάλ. Ας ελπίσουμε ότι θα επιστρέψουμε εδώ σε ένα μήνα και με το τρόπαιο της ACB. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της ομάδας τη Μαδρίτης και ήρωας του τελικού, Σέρχιο Γιουλ.

Οι αναρτήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης από την γιορτή στην Ισπανία: