O Καμπάτσο δεν έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague αλλά τον έχει «σημαδέψει» η Ρεάλ
i

Sportal

O Καμπάτσο δεν έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα στην Euroleague αλλά τον έχει «σημαδέψει» η Ρεάλ

Sportal newsroom 16:39 - 10.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 20.08.2024

Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι το όνομα που έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλο φέτος στην Euroleague και πλέον έχει μπει και στο μυαλό των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Φακούντο Καμπάτσο εγκατέλειψε την προοπτική του ΝΒΑ για να αγωνιστεί στην Ευρώπη με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως ακόμα δεν έχει κάνει ντεμπούτο στην Euroleague αφού οι Σέρβοι είχαν ban, με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόνο στις εγχώριες υποχρεώσεις και την ABA League

Ο γκαρντ από την Αργεντινή αναμένεται να αγωνιστεί πρώτη φορά την 1η Μαρτίου, όταν και η ομάδα του θα μπορέσει να δηλώσει νέο παίκτη στο ρόστερ της, αφού θα έχει αρθεί ο αποκλεισμός. 

Τον παίκτη πάντως γλυκοκοιτάζουν ήδη άλλες ομάδες, με πρώτη και καλύτερη μια παλιά του γνώριμο, την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ανανέωση του Λορέντζο Μπράουν με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ χάλασε τα σχέδια της βασίλισσας για τη νέα σεζόν, αφού σκόπευε να τον κάνει δικό της. 

Έτσι, σύμφωνα με τη Marca, η ομάδα της Μαδρίτης σκέφτεται να κάνει πρόταση στον Καμπάτσο, ώστε να δώσει σε αυτόν τη φανέλα του βασικού της πόιντ γκαρντ. Δηλώσεις για την Ρεάλ έκανε και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος ευχαρίστησε την ομάδα της Μαδρίτης επειδή του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Euroleague: «Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων, γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στη EuroLeague και να κάνω το βήμα για το ΝΒΑ. Με βοήθησαν πολύ, ενδιαφέρθηκαν για μένα, αλλά δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία για να επιστρέψω», είπε ο Φάκου.

Λέτε να τον δούμε τη νέα σεζόν με τα χρώματα της Ρεάλ