Η Ρεάλ Μαδρίτης το ανακοίνωσε: Δικός της ο Μάριο Χεζόνια μέχρι το 2029!
i

© Euroleague Basketball

Η Ρεάλ Μαδρίτης το ανακοίνωσε: Δικός της ο Μάριο Χεζόνια μέχρι το 2029!

Γιώργος Γαβριλάκης 12:21 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:30 - 02.07.2024

Οι φήμες περί αποχώρισης και οι αμφιβολίες περί παραμονής τελείωσαν και τυπικά, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου του Μάριο Χεζόνια, που μάλιστα είναι πενταετούς διάρκειας.

Η κατάσταση υπήρξε θολή για μήνες, αλλά εσχάτως είχε ξεκαθαρίσει. Ο Μάριο Χεζόνια αν και ήταν με το ένα πόδι μακριά από τη Μαδρίτη και είχε δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν 2023-24 η πεποίθηση ειδικών και... ανειδίκευτων πως θα αποχωρήσει από την Ρεάλ, τελικά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ούτε τώρα, ίσως ούτε και ποτέ, μιας και ο Κροάτης φόργουορντ επέκτεινε το συμβόλαιό του με τη βασίλισσα όχι για ένα, ούτε για δύο, μηδέ για τρία, αλλά για πέντε χρόνια!

Η Ρεάλ Μαδρίτης, το μεσημέρι της Τρίτης (2/7) ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χεζόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2029 και μαζί του θα πορευθεί με στόχο τους επόμενους τίτλους.

Στις δύο σεζόν του στην πρωτεύουσα της Ισπανίας ο πρώην NBAer και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού κατέκτησε πέντε τρόπαια: μία Eurolague, μία Liga Endesa, ένα Copa Del Rey και ένα Super Cup Ισπανίας. Ήταν κομβικός ο ρόλος του αυτές τις δύο σεζόν και ο πρωταγωνιστής σε κάθε μεγάλη στιγμή. Ο ίδιος θα είναι ο ρόλος του και στο μέλλον.

Στο NBA γίνεται... χαμός με μεταγραφές, αλλά ο Ναν παραμένει ανέγγιχτος - Πότε λήγει η διορία για τον Αμερικανό
EUROLEAGUE

11:57 - 02.07.2024

Στο NBA γίνεται... χαμός με μεταγραφές, αλλά ο Ναν παραμένει ανέγγιχτος - Πότε λήγει η διορία για τον Αμερικανό

Πέραν από την εγχώρια αγορά των ελευθέρων παικτών, στο NBA ασχολούνται και με τις περιπτώσεις Αμερικανών που αγωνίζονται στην Ευρώπη και ψάχνουν την επιστροφή. Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ από τον ΠΑΟΚ βρέθηκε στους Κλίπερς, ενώ ο Κέντρικ Ναν έχει ΝΒΑ out με deadline την 15η Ιουλίου στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Μόνο που το όνομά του (παραδόξως;) δεν έχει εμπλακεί σε καμία φήμη περί... επαναπατρισμού!

Πλέον, οι Μαδριλένοι αναμένεται να ανακοινώσουν άλλη μία πενταετής επέκταση συμβολαίου, αυτή του Έντι Ταβάρες, την παραμονή στην ομάδα του αρχηγού Σέρχιο Γιουλ, αλλά και τις πρώτες της μεταγραφές. Η μία αφορά στον Δομινικάνο γκαρντ της Μπανταλόνα, Αντρές Φελίς, αλλά η κυριότερη έχει να κάνει με τον Σερζ Ιμπάκα, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία.