Αποκαρδιωτική η Ρεάλ Μαδρίτης που ηττήθηκε στην έδρα της Μπιλμπάο

Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης

i

© X

Αποκαρδιωτική η Ρεάλ Μαδρίτης που ηττήθηκε στην έδρα της Μπιλμπάο

Μιχάλης Καλογήρου 15:43 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:48 - 13.10.2024

Απογοήτευσε ξανά η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία είδε την Μπιλμπάο να την υποχρεώνει στην 2η ήττα της στην ACB σε μόλις τρία παιχνίδια

Το να πούμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης προβληματίζει, θα ήταν...μάλλον επιεικής δήλωση. Οι μαδριλένοι απογοήτευσαν ξανά και γνώρισαν την ήττα στην έδρα της Μπιλμπάο με 83-79. Αυτή ήταν και η 2η ήττα τους σε 3 παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ βρισκόταν πίσω καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ενώ μπήκε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, όντας πίσω με 12 πόντους. Υπήρχαν σημεία του παιχνιδιού που η απογοήτευση ήταν χαραγμένη στα πρόσωπα των ανθρώπων της Ρεάλ, με το γενικότερο κλίμα να αρχίζει να βαραίνει επικίνδυνα για τον Τσους Ματέο. Αποκορύφωμα, μια φάση στο τέλος του ημιχρόνου, όπου σε μια επαναφορά ο Χεζόνια έκανε ένα εντελώς αβίαστο λάθος μετά από κακή συνεννόηση με τον Καμπάτσο βγάζοντας την μπάλα απευθείας έξω.

Συνεχίζει να εκπλήσσει ο Χουγκάζ - Έβαλε 25 πόντους με 5 τρίποντα στη κατοστάρα της Ανδόρας
ΜΠΑΣΚΕΤ

23:54 - 12.10.2024

Συνεχίζει να εκπλήσσει ο Χουγκάζ - Έβαλε 25 πόντους με 5 τρίποντα στη κατοστάρα της Ανδόρας

Ο Νίκος Χουγκάζ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και το ξεκίνημά του με την φανέλα της Ανδόρας είναι επικό. Ο Έλληνας φόργουορντ προχώρησε σε νέα γεμάτη εμφάνιση στο Ισπανικό Πρωτάθλημα, μετρώντας 25 πόντους 7 ριμπάουντ βάζοντας μάλιστα 5 τρίποντα.

Η Ρεάλ είχε προβληματίσει και την περασμένη εβδομάδα απέναντι στην Σαραγόσα, φεύγοντας με την νίκη στις λεπτομέρειες. Η ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση είναι πλέον ξεκάθαρη - αν δεν ήταν ήδη -, με το κενό του Γιαμπουσέλε να παραμένει ανοιχτό.

Για την Μπιλμπάο αυτή ήταν η 2η νίκη στην φετινή ACB. Οι Βάσκοι είχαν κορυφαίο τον Κουλαμάε με 18 πόντους, ενώ υπήρχε επιθετική πολυφωνία με τον αμέσως επόμενο σκόρερ να βάζει μόλις 11 πόντους. Από την άλλη, η Ρεάλ είδε τον Ντεκ να βάζει 23 πόντους με τον Μάριο Χεζόνια να προσθέτει 18.

Η Ρεάλ θέλει να συνέλθει όσο το δυνατόν συντομότερο, με την επικείμενη διαβολοβδομάδα στην Euroleague, να μπορεί να αποβεί καταστροφική αν συνεχιστούν αυτές οι εμφανίσεις για τους μαδριλένους. Η ομάδα του Ματέο πρόκειται να αντιμετωπίσει την Μπασκόνια (εκτός) και τον Παναθηναϊκό (εντός).