Επίσημο: Τέλος ο Γιαμπουσέλε από την Ρεάλ Μαδρίτης

Επίσημο: Τέλος ο Γιαμπουσέλε από την Ρεάλ Μαδρίτης

Sportal newsroom 13:16 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 29.08.2024

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο ΝΒΑ, για λογαριασμό των Φιλαδέλφεια 76ερς, με την Ρεάλ Μαδρίτης να ανακοινώνει το «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Η εποχή του Γκέρσον Γιαμπουσέλε στην Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στο τέλος της. Έπειτα από τρία χρόνια, τα οποία συνδυάστηκαν με τίτλους, διακρίσεις και μεγάλες στιγμές, ο Γάλλος φόργουορντ επιστρέφει στο ΝΒΑ, αυτή τη φορά για να ενισχύσει τους Φιλαδέλφεια 75ερς.

Ο «Dabusele» ήταν εξαιρετικός στο Ολυμπιακό Τουρνουά, κερδίζοντας θέση στην κορυφαία πεντάδα του τουρνουά, αλλά και το αργυρό μετάλλιο με την εθνική Γαλλίας. Οι εμφανίσεις του, σε συνδυασμό με το εμφατικό poster dunk πάνω στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, έφεραν και πάλι το όνομά του στο προσκήνιο, με τους Σίξερς να δρουν γρήγορα και να τον κάνουν δικό τους.

Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης τον αποχαιρέτησε, ενώ του ευχήθηκε καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Η ανακοίνωση των Μαδριλένων αναφέρει:

Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δείξει την ευγνωμοσύνη και τη στοργή της για τις τρεις σεζόν που υπερασπίστηκες τη φανέλα μας, με την οποία έχεις κερδίσει 7 τίτλους: 1 Κύπελλο Ευρώπης, 2 πρωταθλήματα, 1 Κόπα ντελ Ρέι και 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εύχεται σε αυτόν και την οικογένειά του ό,τι καλύτερο σε αυτό το νέο στάδιο της ζωής του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!