Ο Ερυθρός Αστέρας υποκλίθηκε στη βασίλισσα...
i

Photo by Angel Martinez/Euroleague Basketball via Getty Images

Ο Ερυθρός Αστέρας υποκλίθηκε στη βασίλισσα...

Sportal newsroom 23:50 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 01:06 - 25.10.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εύκολο βράδυ στην έδρα της κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, του οποίου επικράτησε με σκορ 95-72. Μεγάλη εμφάνιση από τον Καμπάτσο που οδήγησε τους Μαδριλένους στην 3η τους φετινή νίκη.

Εύκολο βράδυ είχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, στην Ισπανία. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 95-72 φτάνοντας στην 3η τους φετινή νίκη, ενώ υποχρέωσαν τους Σέρβους στην 2η τους ήττα.

Μεγάλη εμφάνιση από τον Καμπάτσο που σημείωσε 13 πόντους ευστοχώντας σε όσα σουτ επιχείρησε. Αισθητή η απουσία του Μπολομπόι για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Η Ρεάλ γνωρίζοντας ότι ο Ερυθρός Αστέρας πάσχει στους σέντερ, χτύπησε αμέσως στη ρακέτα. Ο Ταβάρες είχε 8 πόντους στην 1η περίοδο και άλλους 5 ο Εντιαγέ, με τη βασίλισσα να κυριαρχεί στο 10λεπτο και να το κλείνει στο +12 (22-10).

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε το γκάζι στη 2η περίοδο και πολλοί παίκτες του τσους Ματέο μπήκαν στην επιθετική εξίσωση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Ισπανοί να ξεμακρύνουν στο σκορ και να έχουν διαφορά ασφαλείας, αφού οι ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου δεν ήταν σε καλό βράδυ. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 46-29 και η Ρεάλ είχε κάνει τη μισή δουλειά...

Έχοντας σταθερά προβάδισμα με διαφορά πάνω από τους 15 πόντους, η Ρεάλ έδειχνε να είναι άνετη. Ο Ερυθρός Αστέραςείχε βγει από τα νερά του και δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις, με αποτέλεσμα ο δείκτης της διαφοράς να ανεβαίνει. Το 3ο δεκάλεπτο έκλεισε με το σκορ στο 71-54 και πλέον θα έπρεπε να γίνουν σημεία και... τέρατα για να επιστρέψουν οι Σέρβοι στον αγώνα με αξιώσεις.

Αυτά δεν έγιναν στην 4η περίοδο, η Ρεάλ έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε να τελειώσει τον αγώνα χωρίς παρτράγουδα και κάπως έτσι φτάσαμε στο τελικό 95-72 που δίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης την 3η της νίκη στη διοργάνωση και ανάγκασε τον Αστέρα στη 2η του ήττα έπειτα από πέντε αγώνες.

Δεκάλεπτα: 22-10, 46-29, 71-54, 95-72

MVP

Ο Φακούντο Καμπάτσο ήταν διαστημικός. Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης χάρισε μια απίστευτη βραδιά στους φίλους της ομάδας του και έκανε τα πάντα ώστε οι συμπαίκτες του να νιώσουν άνετοι και να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Χωρίς τον Τζόελ Μπολομπόι ο Ερυθρός Αστέρας είχε φανερό ντεσαβαντάζ απέναντι στη Ρεάλ. Ο Ταβάρες δεν είχε αντίπαλο και φάνηκε στα πρώτα λεπτά που έκανε ότι ήθελε, κόβωντας τον... τσαμπουκά των αντιπάλων του. Σε αυτό προσθέστε την απίστευτη βραδιά του Καμπάτσο που χάρισε θέαμα και ουσία. Η νίκη ήρθε πολύ πιο εύκολα για τη Ρεάλ απ' ότι θα πίστευε και ο πιο αισιόδοξος φίλος της ομάδας.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η Ρεάλ φιλοξενείται στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό ενώ ο Ερυθρός Αστέρας ταξιδεύει στο Κάουνας για να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ PLAY BY PLAY ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ