Απίστευτο: Μια μέρα μετά την απώλεια της Euroleague, η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε πρώην παίκτη της ΑΕΚ που έφυγε ως αποτυχημένος!
i

© FIBA

Απίστευτο: Μια μέρα μετά την απώλεια της Euroleague, η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε πρώην παίκτη της ΑΕΚ που έφυγε ως αποτυχημένος!

Γιώργος Γαβριλάκης 20:44 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:04 - 29.05.2024

Στα 30 του χρόνια η ευρωπαϊκή πορεία του Εξέβιερ Ράταν-Μέις που ξεκίνησε από την Ελλάδα και την ΑΕΚ (για μικρό χρονικό διάστημα) καταλήγει στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του!

Το παράδοξο ταξίδι του Εξέβιερ Ράταν-Μέις στην Ευρώπη είχε για πρώτη στάση την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Το 2018, ο Καναδός γκαρντ, αφού πρώτα έπαιξε πέντε ματς στο ΝΒΑ με τους Μέμφις Γκρίζλις αγωνίστηκε για μερικούς μήνες με την Ένωση, αλλά πριν ολοκληρωθεί το ημερολογιακό έτος, έφυγε.

Από εκεί και έπειτα, αγωνίστηκε στο Ισραήλ, στην πατρίδα του τον Καναδά, στην G-League των ΗΠΑ, την Ρουμανία, την Αυστραλία, την Τουρκία και φέτος αγωνίστηκε στη Ρωσία με την Ενισέι. Τα στατιστικά που κατέγραψε στη λίγκα της Βαλτικής ήταν εξαιρετικά (η αλήθεια είναι) και οι 25,7 πόντοι, οι 4,4 ασίστ και τα 4,3 ριμπάουντ φαίνεται πως... γοήτευσαν τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Βασίλισσα λίγες ώρες μετά την ήττα στον τελικό της Euroleague από το νέο πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό, είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Ράταν-Μέις και στα 30 του χρόνια να κάνει την μεταγραφή της ζωής του!

Θυμίζουμε ως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει με τον Έντι Ταβάρες για νέο συμβόλαιο, προσπαθεί να πείσει τον Μάριο Χεζόνια να παραμείνει, ενώ δύσκολη υπόθεση φαίνεται πως αποτελεί η παραμονή του Βενσάν Πουαριέ, ο οποίος «πολιορκείται» από την Αναντολού Εφές.

Μέχρι τις 10 Ιουνίου η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να έχει αποκτήσει τον Κάιλ Γκάι (vid)
EUROLEAGUE

12:07 - 20.05.2024

Μέχρι τις 10 Ιουνίου η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να έχει αποκτήσει τον Κάιλ Γκάι (vid)

Σύμφωνα με νέο ισπανικό δημοσίευμα η Ρεάλ Μαδρίτης εκτός του ότι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν της Μακάμπι, το ίδιο ισχύει και για έναν τέως παίκτη του Παναθηναϊκού: Τον Κάιλ Γκάι της Τενερίφης, η υπόθεση του οποίου θα ξεκαθαρίσει τις πρώτες μέρες του Ιουνίου.

Οι Ισπανοί από την άλλη, διεκδικούν τον Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος φαίνεται πως θα αποχωρήσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ψηλά στη λίστα τους είναι και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Τενερίφης, Κάιλ Γκάιλ.