«Κοντά στην έξοδο από τη Ρεάλ οι Χεζόνια και Πουαριέ»

«Κοντά στην έξοδο από τη Ρεάλ οι Χεζόνια και Πουαριέ»

Γιώργος Γαβριλάκης 09:50 - 13.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 29.05.2024

Αφού πρώτα από τη Marca ήρθε η πληροφόρηση πως ο Έντι Ταβάρες σύντομα θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης, το ίδιο ισπανικό μέσο ενημέρωσε πως πολύ δύσκολα θα ανανεωθεί η συνεργασία της Βασίλισσας με τους Μάριο Χεζόνια και Βενσάν Πουαριέ.

Η Ρεάλ αναμένεται να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να κρατήσει στη Μαδρίτη τον Έντι Ταβάρες. Η συμφωνία, όπως προέκυψε από την Ισπανία και από το δημοσίευμα της Marca, θα είναι τριετούς διάρκειας και ο 32χρονος σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι θα συνεχίσει την πορεία του στην ομάδα με την οποία εμφανίζεται από το 2017 και έπειτα.

Βέβαια, αυτή η συμφωνία οδηγεί σε... μη συμφωνία δύο άλλων παικτών. Διότι, ο Μάριο Χεζόνια και ο Βενσάν Πουαριέ, δύο παίκτες που κάνουν εξαιρετική σεζόν και έχουν ανεβάσει την «χρηματιστηριακή» τους αξία, μένουν επίσης ελεύθεροι σε λίγο καιρό και η Ρεάλ δεν φαίνεται αποφασισμένη -ενδεχομένως ούτε ικανή -λόγω του προϋπολογισμού της που έχουν ανακοινώσει πως θα τον περιορίσουν τη νέα σεζόν- να τους κρατήσει στο ρόστερ της.

Μάλιστα, η Marca επέστρεψε με νέο update για τις υποθέσεις, ο Ταβάρες θεωρείται κλεισμένος (και αυτό δεν αλλάζει), αλλά ο Κροάτης φόργουορντ και ο Γάλλος σέντερ «φαίνεται πως απομακρύνονται από τη Μαδρίτη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ισπανικό μέσο.

Ο πρώτος είναι δεδομένο ότι υπάρχει στις καρδιές των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, αλλά και στις μεταγραφικές λίστες των «πρασίνων», ενώ έχει υπάρξει φημολογία περί έντονου ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα.

Ο Τσους Ματέο νίκησε τον Εργκίν Αταμάν: Ο κόουτς της Ρεάλ αναδείχθηκε κορυφαίος της χρονιάς στην Euroleague (vid)
EUROLEAGUE

13:10 - 12.05.2024

Ο Τσους Ματέο νίκησε τον Εργκίν Αταμάν: Ο κόουτς της Ρεάλ αναδείχθηκε κορυφαίος της χρονιάς στην Euroleague (vid)

Στη διαδικασία της ψηφοφορίας για τον προπονητή της χρονιάς στην Euroleague το βραβείο πήγε στα χέρια του Τσους Ματέο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος άφησε δεύτερο τον Εργκίν Αταμάν του Παναθηναϊκού και τρίτο τον Όντεντ Κάτας της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Για τον δεύτερο, η Αναντολού Εφές έχει ήδη αρχίσει να προσπαθεί να τον πλησιάσει, αλλά σε αυτή τη φάση της σεζόν, με το Final Four της Euroleague προ των πυλών, οι συζητήσεις θα αναζωπυρωθούν μετά από αυτό.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η Ρεάλ πλέον, εστιάζει το ενδιαφέρον της στα Playoffs της Lega Endesa, αλλά κυρίως στην τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης εκεί όπου στον ημιτελικό του Βερολίνου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ενώ για το υπόλοιπο της σεζόν δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Αργεντίνο φόργουορντ, Γκαμπριέλ Ντεκ.