Δια χειρός Ντεκ η Ρεάλ Μαδρίτης «λύγισε» την Μονακό

Γκάμπριελ Ντεκ

i

Euroleague

Δια χειρός Ντεκ η Ρεάλ Μαδρίτης «λύγισε» την Μονακό

Sportal newsroom 22:58 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 11.09.2024

Σε ένα φιλικό με έντονο άρωμα Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 77-75, απέναντι στην Μονακό, χάρη σε καλάθι του Γκάμπριελ Ντεκ στην εκπνοή.

Παιχνίδι ντέρμπι παρακολούθησαν οι θεατές στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μονακό, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους για τη σεζόν 2024-25.

Οι δύο ομάδες, σε ένα παιχνίδι που είχε έντονο άρωμα... Euroleague χάρισαν όμορφες στιγμές, με τους Μαδριλένους να είναι εκείνοι που πανηγύρισαν τη νίκη στην εκπνοή. Αυτό γιατί ο Γκάμπριελ Ντεκ πήρε την ευθύνη για την τελευταία επίθεση με 4'' για το τέλος και με σουτ εκτός ισορροπίας χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Τσουας Ματέο με 77-75, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των φιλικών με τον καλύτερο τρόπο.

Το νικητήριο καλάθι του Γκάμπριελ Ντεκ κόντρα στην Μονακό:

Οι δύο ομάδες μέτρησαν σημαντικές απουσίες, καθώς από την μία πλευρά δεν αγωνίστηκε ο Ουσμάν Γκαρούμπα, λόγω τραυματισμού, ενώ στην αντίπερα όχθη δεν αγωνίστηκε ο Μάικ Τζέιμς, που επέστρεψε στις προπονήσεις πριν από λίγες ώρες για τους Μονεγάσκους και αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς τις επόμενες μέρες.

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 35-30, 60-55, 77-75.