Ο Χεζόνια επιτέθηκε στον διαιτητή και αποβλήθηκε στο φιλικό Ρεάλ-Μονακό

Ο Χεζόνια επιτέθηκε στον διαιτητή και αποβλήθηκε στο φιλικό Ρεάλ-Μονακό

Γιάννης Πάλλας 23:53 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:24 - 12.09.2024

Μια πρωτόγνωρη αντίδραση του Μάριο Χεζόνια που πήγε προς το μέρος του διαιτητή οδήγησε στην αποβολή του στο φιλικό της Ρεάλ με τη Μονακό

Μεγάλο εκνευρισμό έχει ο Μάριο Χεζόνια και αυτό αποτυπώθηκε στο παρκέ και οδήγησε στην αποβολή του στο φιλικό παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μονακό.

Ο Κροάτης φόργουορντ στο φιλικό με τους μονεγάσκους στην Ποντεβέδρα, στα μέσα της τέταρτης περιόδου ζήτησε φάουλ σε μια επιθετική προσπάθεια χωρίς να καταλογιστεί κάτι από τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Επιστρέφοντας προς την άμυνα ο παίκτης της «βασίλισσας» δέχτηκε τεχνική ποινή, καθώς είχε ανοίξει διάλογο με τον έναν εκ των διαιτητών της αναμέτρησης.

Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, αλλά κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του ρέφερι ο Μάριο Χεζόνια, με συνέπεια εκείνος να τον τιμωρήσει αφού έφτασε μπροστά στο πρόσωπο του!

Μάλιστα, χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ο 29χρονος άσος της Ρεάλ να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!