«Ο Γιουλ ανανέωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμη μία σεζόν»

Σέρχιο Γιουλ

«Ο Γιουλ ανανέωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμη μία σεζόν»

Ευτυχία Οικονομίδου 20:39 - 18.07.2024 / Ανανεώθηκε: 20:48 - 18.07.2024

Ο Σέρχιο Γιουλ, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν (2024-25) να αγωνίζεται για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου και αναμένεται να κλείσει την καριέρα του.

Ο Σέρχιο Γιουλ έχει ακόμη αντοχές κι αυτό αποδεικνύεται από δημοσιεύματα που έρχονται από την Ισπανία, που τον θέλουν να ανανεώνει την συνεργασία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης για άλλον έναν χρόνο (σεζόν 2024-25).

Όπως όλα δείχνουν, ο 36χρονος γκαρντ δεν θα ακολουθήσει ακόμα τα βήματα του συνοδοιπόρου του, Ρούντι Φερνάντεθ, αφού υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιά τους ρίχνοντας τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του το 2025.

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Κάρλος Σάντσεθ Μπλας, ο Γιουλ είχε αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του αν η «βασίλισσα» δεν του προσέφερε νέο συμβόλαιο. Η Ρεάλ γνωρίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά του βετεράνου γκαρντ στον σύλλογο θέλησε να τον κρατήσει στο δυναμικό της μιας και η εμπειρία του θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στο ρόστερ των Μαδριλένων και του πρόσφερε συμβόλαιο ικανό να αλλάξει την απόφασή του, ακόμη κι αν οι αποδοχές του θα είναι αρκετά μειωμένες.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Γιουλ φοράει τη φανέλα της Ρεάλ από το 2007 και έχει συνδέσει το όνομά του μαζί της μετρώντας 407 συμμετοχές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με μέσο όρο 9.7 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ. Ο διεθνής Ισπανός γκαρντ έχει στο πλούσιο... βιογραφικό του 3 τίτλους EuroLeague, 7 πρωταθλήματα Ισπανίας και 6 Κύπελλα.