Εκτός και ο Γκαρούμπα για τη Ρεάλ στο παιχνίδι με την Μπασκόνια
i

©Euroleague

Εκτός και ο Γκαρούμπα για τη Ρεάλ στο παιχνίδι με την Μπασκόνια

Γιάννης Πάλλας 16:11 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:12 - 14.10.2024

Ο Ουσμάν Γκαρούμπα προστέθηκε στους απόντες μετά τον τιμωρημένο Φακούντο Καμπάτσο για τη Ρεάλ, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο

Μετά τον τιμωρημένο Φακούντο Καμπάτσο η Ρεάλ Μαδρίτης χάνει από τον αγώνα της Τρίτης (14/10, 21:30) με την Μπασκόνια στη Βιτόρια και τον Ουσμάν Γκαρούμπα!

Ο 22χρονος σέντερ της «βασίλισσας» έχει νιώσει ενοχλήσεις στο γόνατο και γι’ αυτό θα μείνει εκτός δράσης, με την κατάσταση του να αξιολογείται τις επόμενες ημέρες.

Ο Τσους Ματέο καλείται λοιπόν να καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα με τους Βάσκους χωρίς να υπολογίζει στον Καμπάτσο, για τον οποίο απορρίφθηκε η έφεση που έκανε η Ρεάλ κατά της αρχικής απόφασης, αλλά και τον Γκαρούμπα, που αποτελεί μια πρόσθετη λύση στη γραμμή των ψηλών, ο οποίος όμως θα απουσιάσει.

Ο σέντερ της «βασίλισσας» είχε αγωνιστεί μόλις 4:38 λεπτά στην ήττα της ομάδας του από την Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο παιχνίδι της EuroLeague και έμεινε εκτός αποστολής στο επόμενο παιχνίδι με την Παρτίζαν.

Παρόλο που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση νικώντας τον... χρόνο, μετά το κάταγμα που υπέστη στο αριστερό του πόδι τον Αύγουστο, ο 22χρονος φαίνεται πως θα χάσει άλλον έναν αγώνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ρεκόρ 3 νίκες – 4 ήττες σε επίσημους αγώνες και αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα μιας σεζόν από το 2003, όταν οι Μαδριλένοι με τον Χούλιο Λάμας στον πάγκο, ξεκίνησαν με 2 νίκες-3 ήττες.

Σε κάθε περίπτωση ο Τσούς Ματέο αυτή την ώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα στην περιφέρεια, καθώς απόντος του οργανωτή Φακούντο Καμπάτσο και του τραυματία Αντρές Φελίζ που έχει τραυματιστεί στο πέλμα και θα επανέλθει στα μέσα Νοεμβρίου, οι επιλογές είναι περιορισμένες.

Αυτό σημαίνει πως ο Σέρχιο Γιούλ θα πρέπει να αναλάβει μεγαλύτερο «φορτίο» στις πλάτες του, όπως επίσης και ο Χαβιέρ Ράταν-Μέις και Αλβέρτο Αμπάλντε.

Ο Λεσόρ ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης της 2ης αγωνιστικής της Euroleague - Στην πεντάδα και οι Γκραντ, Βιλντόζα
EUROLEAGUE

15:36 - 14.10.2024

Ο Λεσόρ ήταν ο πιο επιδραστικός παίκτης της 2ης αγωνιστικής της Euroleague - Στην πεντάδα και οι Γκραντ, Βιλντόζα

Η Euroleague μοιράστηκε στα social media τα κορυφαία «plus-minus» των παικτών από την 2η αγωνιστική της, με τον Ματίας Λεσόρ να ξεχωρίζει και τους Τζέριαν Γκραντ και Λούκα Βιλντόζα να είναι επίσης στην κορυφαία πεντάδα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Κι όλα αυτά λίγο πριν την αναβίωση του τελικού της Euroleague στο Βερολίνο ανάμεσα στη Ρεάλ και τον Παναθηναϊκό AKTOR το βράδυ της Πέμπτης (17/10) στη Μαδρίτη στο δεύτερο παιχνίδι των δυο ομάδων στην «διαβολοβδομάδα».