Ταβάρες: «Είναι ευλογία να παίζεις στο Βελιγράδι και την Ελλάδα»
i

©Euroleague

Ταβάρες: «Είναι ευλογία να παίζεις στο Βελιγράδι και την Ελλάδα»

Γιάννης Πάλλας 21:44 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:11 - 07.10.2024

Ο Έντι Ταβάρες αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Παρτίζαν και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Σέρβοι, αλλά και οι Έλληνες στα παιχνίδια

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Πέμπτη (10/10, 21.45) την Παρτίζαν στο Wizink Center και ο Έντι Ταβάρες, «βαρύ πυροβολικό» της «βασίλισσας» μιλώντας στο SportKlub αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι στο Βελιγράδι και την Ελλάδα.

Η ομάδα του Τσους Ματέο μετά τη νίκη (101-95) επί της Σαραγόσα για την Liga Endesa ετοιμάζεται πλέον για τις υποχρεώσεις της ξανά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Περιμένω να ξεκινήσουμε σε καλό ρυθμό, να καταφέρουμε να πάρουμε την καλύτερη θέση που μπορούμε το συντομότερο δυνατό, όπως κάναμε την περασμένη σεζόν. Περιμένω να είμαστε στο σωστό δρόμο από την αρχή» εξήγησε ο Έντι Ταβάρες αναλύοντας το πλάνο της «βασίλισσας» και τη φιλοσοφία που διέπει τον σύλλογο.

Στη συνέχεια, ο σέντερ της Ρεάλ εξήγησε πως του αρέσει να αγωνίζεται σε έδρες όπως είναι το Βελιγράδι, αλλά και η Ελλάδα.

«Νομίζω ότι ως παίκτης, νιώθεις ευλογημένος όταν παίζεις μπροστά σε αυτό το κοινό. Το νιώθεις ιδιαίτερα όταν παίζεις σ’ ένα γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους που υποστηρίζουν τους αντιπάλους σου» παρατηρεί ο Έντι Ταβάρες.

«Αν είχαμε αυτή την ατμόσφαιρα σε κάθε γήπεδο, κάθε παιχνίδι θα ήταν πάρτι, για μένα είναι μια από τις καλύτερες μέρες όταν φτάνουμε στο Βελιγράδι ή στην Ελλάδα» συμπλήρωσε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης που φιλοξενεί την Παρτίζαν στη 2η αγωνιστική της Euroleague, θέλει την πρώτη νίκη στη διοργάνωση, μετά το στραβοπάτημα της πρεμιέρας στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Βέβαια, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει κι εκείνη τη νίκη, καθώς προέρχεται από ήττα στη Βιτόρια από την Μπασκόνια.