Ματέο: «Δεν πρόκειται να παίξουμε ακόμα τόσο καλά όσο πέρυσι, αλλά θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε τους τίτλους»

Τσους Ματέο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ματέο: «Δεν πρόκειται να παίξουμε ακόμα τόσο καλά όσο πέρυσι, αλλά θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε τους τίτλους»

Ευτυχία Οικονομίδου 12:28 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 07.10.2024

Ο Τσους Ματέο μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στη Liga Endesa, έπειτα από τις δύο ήττες σε EuroLeague και ισπανικό πρωτάθλημα, μίλησε για την κατάσταση της ομάδας.

Η νίκη για την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μονόδρομος μετά τα 3 σερί αρνητικά αποτελέσματα. Οι Μαδριλένοι έψαχναν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα μετά την ήττα σοκ της πρεμιέρας από την Λέιμα Κορούνια και την μεσοβδόμαδη ήττα από την Μπάγερν στο Μόναχο και αυτή ήρθε με 101-95 κόντρα στη Σαραγόσα, αν και η ομάδα του Ματέο δεν εντυπωσίασε για ένα ακόμη παιχνίδι.

Ο προπονητής της «βασίλισσας» μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας και παραδέχτηκε πως η Ρεάλ χρειάζεται ακόμη χρόνο προσαρμογής και είναι δύσκολο να φτάσει στο περσινό αγωνιστικό επίπεδο.

Το σοκ του Ερυθρου Αστέρα και ο... σεφτές της Ρεάλ Μαδρίτης: Όλα όσα έκαναν οι ομάδες της EuroLeague στα πρωταθλήματά τους
ΜΠΑΣΚΕΤ

08:28 - 07.10.2024

Το σοκ του Ερυθρου Αστέρα και ο... σεφτές της Ρεάλ Μαδρίτης: Όλα όσα έκαναν οι ομάδες της EuroLeague στα πρωταθλήματά τους

Πολλές ομάδες δυσκολεύτηκαν. Για μερικές η νίκη ήταν το μοναδικό αποτέλεσμα, ενώ άλλες «βίωσαν» σοκαριστικές ήττες. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των ομάδων της EuroLeague στα πρωταθλήματά τους.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Τσους Ματέο:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Δεν πρόκειται να παίξουμε ακόμα τόσο καλά όσο πέρυσι, αν και ελπίζω ότι θα παίξουμε καλά και θα κερδίζουμε συχνά αργότερα. Θα υποφέρουμε και θα περάσουμε από έναν δύσκολο δρόμο που θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε, να ξέρουμε πώς να υποφέρουμε, να έχουμε νίκες που μερικές φορές φάνταζαν αδύνατες. Όλα αυτά σε κάνουν να βελτιώνεσαι και είμαι μέσα σε αυτό. Θέλω να δείξω στα παιδιά ότι πρέπει να είμαστε μαζί τώρα γιατί δεν έχουμε ξεκινήσει καλά. Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το απολαύσουμε.

Δεν έχουμε παίξει καλά ακόμα, αλλά το ελπίζω. Ελπίζω να κερδίζουμε πολύ συχνά, να μπορούμε να παίζουμε και να κερδίζουμε και να ευχαριστούμε. Το ψάχνουμε και ελπίζουμε να το πετύχουμε. Χάσαμε αμυντικά ριμπάουντ και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε πολλά σουτ στα γκαρντ, που πέτυχαν οκτώ τρίποντα. Σίγουρα θα βελτιωθούμε, είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτό. Θα υποφέρουμε και θα δυσκολευτούμε πολλές φορές, αλλά θα παλέψουμε και φέτος για να διεκδικήσουμε τους τίτλους».