Πήρε... ανάποδες η Ρεάλ Μαδρίτης: Πάει για το σούπερ «μπαμ» με Λόνι Ουόκερ!

Πήρε... ανάποδες η Ρεάλ Μαδρίτης: Πάει για το σούπερ «μπαμ» με Λόνι Ουόκερ!

Sportal newsroom 14:46 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 21.10.2024

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στην αγορά για να ενισχύσει το ρόστερ της και τις τελευταίες ώρες έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στην απόκτηση του Λόνι Ουόκερ, που έμεινε ελεύθερος από τους Μπόστον Σέλτικς.

Το ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στη σεζόν είναι πολύ δύσκολο, μετρώντας «κακές» ήττες στην ACB, απέναντι σε Κορούνια και Μπιλμπάο, ενώ και στην Euroleague το ρεκόρ της είναι στο 2-2, βγάζοντας αντίδραση στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο WiZink Center.

Οι Μαδριλένοι την ίδια ώρα βρίσκονται στην αγορά για να ενισχύσουν το ρόστερ τους. Ο Αντρές Φελίζ είναι τραυματίας, ο Ξαβιέ Ρατάν-Μέις βγάζει σκαμπανεβάσματα, ενώ στην περιφέρεια ο Ματέο έχει ξεκαθαρίσει πως η ομάδα του θέλει έναν παίκτη να κάνει ικανό τη διαφορά άμεσα. Ο παίκτης αυτός φαίνεται πως έχει βρεθεί από τους παίκτες που «κόπηκαν» από τα ρόστερ των ομάδων του ΝΒΑ.

Πρόβλημα με Μούσα στη Ρεάλ
LIGA ENDESA

17:01 - 20.10.2024

Πρόβλημα με Μούσα στη Ρεάλ

Ο Τζάναν Μούσα τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Τζιρόνα. Άγνωστο πότε επιστρέφει ο φόργουορντ από τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη.

Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ έκανε προετοιμασία με τους Μπόστον Σέλτικς, κατά τη διάρκεια της pre season, με στόχο να βρει ένα συμβόλαιο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τους πρωταθλητές ΝΒΑ. Κάτι που δεν συνέβη, καθώς οι Κέλτες τον αποδέσμευσαν λίγο πριν ξεκινήσει η regular season.

Ο Ουόκερ είναι απόφοιτος του Μαϊάμι και αγωνίζεται από το ξεκίνημα της καριέρας του στο ΝΒΑ, έχοντας φορέσει τη φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπερς, των Λος Άντζελες Λέικερς και των Μπρούκλιν Νετς. Έχει αγωνιστεί σε 322 παιχνίδια στο ΝΒΑ και μετράει 9,8 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ, ενώ σούταρε με 42,2% στα σουτ εντός πεδιάς.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι Μαδριλένοι είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν, ρίχνοντας μια βόμβα μεγατόνων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, προκειμένου να ανεβάσουν το επίπεδο του ρόστερ τους. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και απαιτητική περίπτωση, αλλά αν υπάρχει ένα κλαμπ που ξέρει από τέτοιες υποθέσεις, αυτό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.