Η Euroleague ανέβασε βίντεο με τον Γιαννακόπουλο: «Η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι πήρες το 7ο αστέρι» (vid)

Sportal newsroom 01:07 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 29.05.2024

Βίντεο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τη στιγμή που συνειδητοποίησε πως ο Παναθηναϊκός κάθισε στον ευρωπαϊκό θρόνο, δημοσίευσε η Euroleague.

Ο... επικός τελικός του Βερολίνου ολοκληρώθηκε και με το που ολοκληρώθηκε ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στην κορυφή της Ευρώπης.

Αφού πρώτα επανεμφανίστηκε μετά από 12 χρόνια στο Final Four της Euroleague, στην Uber Arena της γερμανικής πρωτεύουσας τοποθέτησε στην ιστορία του το έβδομο αστέρι. Πήρε τη νίκη με κυριαρχικό τρόπο επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στον μεγάλο τελικό και δεν επέτρεψε στη «Βασίλισσα» να διατηρήσει τα σκήπτρα της.

Πράσινη παρέλαση και επέλαση στην Αθήνα: Οπαδοί του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση της Euroleague (gallery)
EUROLEAGUE

00:48 - 27.05.2024

Πράσινη παρέλαση και επέλαση στην Αθήνα: Οπαδοί του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση της Euroleague (gallery)

Με το που ολοκληρώθηκε το έπος του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο και η νίκη στον τελικό της Euroleague, οι Αθηναίοι οπαδοί της ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους. Η ομόνοια και το Σύνταγμα έγιναν... πράσινα!

Φυσικά, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το χάρηκε με την ψυχή του. Μάλιστα, η Euroleague ανέβασε ένα βίντεο την ώρα που ο διοικητικός ηγέτης του Τριφυλλιού συνειδητοποίησε ότι η ομάδα του έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου.

«Η στιγμή που καταλαβαίνεις ότι πήρες το 7ο αστέρι», έγραψε χαρακτηριστικά η Euroleague στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στα social media.