Παναθηναϊκός ή Ρεάλ Μαδρίτης; Ο Τζο Αρλάουκας προβλέπει τον νικητή της Euroleague στο Sportal!

Παναθηναϊκός ή Ρεάλ Μαδρίτης; Ο Τζο Αρλάουκας προβλέπει τον νικητή της Euroleague στο Sportal!

Χρήστος Τσάλτας 10:11 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 29.05.2024

Λίγο πριν από την μεγάλη «μάχη» τίτλου στη φετινή Euroleague, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ρεάλ Μαδρίτης, το Sportal απευθύνθηκε στον Τζο Αρλάουκας, ο οποίος έκανε την δική του πρόβλεψη για τον νικητή.

Την δεκαετία του 1990 ο Τζο Αρλάουκας μεσουρανούσε στα ευρωπαϊκά παρκέ, συνθέτοντας με τον Άρβιντας Σαμπόνις ένα από τα καλύτερα δίδυμα εκείνης της εποχής. Ένα δίδυμο που οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης σε πολλούς τίτλους.

Με το πέρας των ετών και προς την Δύση της μεγάλης πορείας του στα γήπεδα, ο Αρλάουκας πέρασε και από τη χώρα μας, για λογαριασμό της ΑΕΚ (1998-99) και του Άρη (1999-00), ολοκληρώνοντας σε αυτές τις δύο ομάδες την παρουσία του στα γήπεδα ως ενεργός αθλητής.

Πλέον ο παλαίμαχος άσος από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης εργάζεται ως σχολιαστής στο επίσημο κανάλι της Euroleague και βρίσκεται στο Βερολίνο για το μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης, το Final 4.

Ο ενθουσιασμός του για την διοργάνωση ήταν τεράστιος, κάτι που αποτυπώθηκε και στην συζήτηση που είχαμε, για λογαριασμό του Sportal. Ο Αρλάουκας έκανε την δική του πρόβλεψη για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, εστιάζοντας στο υψηλό επίπεδο των δύο μονομάχων.

«Δεν κάνω προβλέψεις. Ξέρω ότι μια ομάδα από την Ισπανία ή μια ομάδα από την Ελλάδα ίσως αν κερδίσει το παιχνίδι. Θα είναι σπουδαίος τελικός. Θα είναι μεγάλο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες παίζουν πολύ καλά επιθετικά. Το παιχνίδι που έδωσαν στην Μαδρίτη ήταν εκπληκτικό και θεωρώ ότι θα δούμε το ίδιο και την Κυριακή», ήταν τα λόγια του.