Η μεγάλη ώρα έφτασε: Ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με έπαθλο το έβδομο αστέρι

Η μεγάλη ώρα έφτασε: Ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης με έπαθλο το έβδομο αστέρι

Χρήστος Τσάλτας 08:00 - 26.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 29.05.2024

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε, καθώς ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης (21:00) στον μεγάλο τελικό της Euroleague στην Uber Arena.

Ώρα τελικού, η πιο μεγάλη ώρα για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης, στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, με έναν και μοναδικό στόχο: να φτάσει στη νίκη και να ράψει το έβδομο αστέρι στη φανέλα. Πρόκειται άλλωστε για μεγάλη στιγμή, καθώς το τριφύλλι επιστρέφει σε μεγάλο τελικό έπειτα από 13 ολόκληρά χρόνια.

Απέναντί του θα βρει την ίσως καλύτερη και πιο πλήρη ομάδα της διοργάνωσης. Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μια καταπληκτική πορεία τη φετινή σεζόν, τερματίζοντας πρώτη στην regular season, ενώ στον ημιτελικό μετέτρεψε σε περίπατο την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, φτάνοντας στη νίκη με 87-76.

Οι «πράσινοι» με εξαιρετική ψυχολογία και αποφασιστικότητα θέλουν να φτάσουν στη νίκη, κόντρα στην ομάδα του Τσους Ματέο, με την ομάδα του «τριφυλλιού» να μην είναι μόνη της, καθώς στο πλευρό της θα έχει δυναμική παρουσία από τον κόσμο που θα βρεθεί στην Uber Arena, ταξιδεύοντας ακόμα και το πρωί της Κυριακής για να βρεθούν στο πλευρό του Εργκίν Αταμάν και των παικτών του.

Στο αγωνιστικό σκέλος αμφότεροι οι μονομάχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και στον μεγάλο τελικό της Euroleague θα παραταχθούν πάνοπλοι και με τις συνθέσεις με τις οποίες αντιμετώπισαν Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε, αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε Final 4 έπειτα από 12 χρόνια και το μεγάλο ραντεβού στην Κωνσταντινούπολη, σε μια σεζόν κατά την οποία επιβεβαίωσε την επιστροφή της ομάδας στην ελίτ, έπειτα από την μεγάλη επένδυση που έγινε το καλοκαίρι, σε όλα τα επίπεδα.

Η ημέρα θα αρχίσει με ακόμα ένα παιχνίδι, τον τελικό του... γοήτρου. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε, στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, σε ένα παιχνίδι που όλες οι πλευρές έχουν τονίσει πως δεν έχει λόγο ύπαρξης. Οι Πειραιώτες θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα στον ημιτελικό και να κλείσουν με χαμόγελο την πορεία στο Final 4 του Βελιγραδίου.