Πανηγύρισε με Αμάν, Αμάν, Σλούκα, Κοέλιο και ψάχνει στίχους για το επόμενο τραγούδι του Νίνο ο Γιαννακόπουλος! (vid)

Πανηγύρισε με Αμάν, Αμάν, Σλούκα, Κοέλιο και ψάχνει στίχους για το επόμενο τραγούδι του Νίνο ο Γιαννακόπουλος! (vid)

Sportal newsroom 00:38 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:50 - 29.05.2024

Οι αντιδράσεις του Γιαννακόπουλου για το έβδομο αστέρι του Παναθηναϊκού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενδεχομένως να είναι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Το σίγουρο είναι ότι νιώθει ο πιο δικαιωμένος. Με την επενδυσή του, με τις επιλογές του έφερε τον Παναθηναϊκό μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο από την προτελευταία θέση στην κορυφή της Euroleague. Δεν πήγε η ομάδα απλά στο final 4, το κατέκτησε με εμφατικό τρόπο και τρομερές εμφανίσεις κόντρα στις ισχυρές Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αναρτήσεις του στο instagram πανηγύρισε λέγοντας αρχικά: «Αμάν, αμάν, Έργκιν Αταμάν», αναφερόμενος φυσικά στον Τούρκο τεχνικό, ο οποίος έκανε την ομάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Νίνο. «Νίνο αδερφέ μου, το πήγαμε μέχρι τέλους», είπε και πρόσθεσε ότι ψάχνει στίχους για το επόμενο τραγούδι του γνωστού καλλιτέχνη που θα γίνει χιτ στο ΟΑΚΑ.

Φυσικά, δεν μπορούσε να λείψει ο Σλούκας. Ο Γιαννακόπουλος ανέβασε φωτογραφία με τον ηγέτη της ομάδας, από τη μέρα που υπέγραψε συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Πόσταρε επίσης ένα συγχαρητήριο μήνυμα της κόρης του για την κατάκτηση της Euroleague.

Ξεκίνησε, πάντως, τον πανηγυρισμό με το «εγχειρίδιο του πολεμιστή» του Πάολο Κοέλιο.

Μερικές από τις φράσεις που αναφέρονται στο εγχειρίδιο του Κοέλιο και τις παρουσίασε και ο Γιαννακόπουλος είναι οι εξής: «Ο πολεμιστής του Φωτός δεν μιλά για τα όνειρα & τα σχέδιά του.

Ο πολεμιστής του Φωτός σε στιγμές θυμού, χτυπάει το βράχο και ματώνει το χέρι του, δεν ξεσπάει σε πιο αδύναμο. Ο πολεμιστής του Φωτός έχει θέληση και επιμονή, όχι εμμονή. Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει πως είναι απαραίτητη μια δόση τρέλας για να κάνει το επόμενο βήμα.

Ο πολεμιστής του Φωτός, γνωρίζει πως πριν να αλλάξει τον κόσμο, πρέπει να αλλάξει τον εαυτό του.

Ο πολεμιστής του Φωτός, πιστεύει στα θαύματα, και τα θαύματα αρχίζουν να συμβαίνουν. Ο πολεμιστής του Φωτός έχει την ταπεινότητα να ακούσει συμβουλή & να δεχθεί βοήθεια. Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει ότι έχει μέσα του τη σπίθα του Θεού. Ο πολεμιστής του Φωτός, όταν αρχίζει πηγαίνει μέχρι τέλος.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο πολεμιστής του Φωτός γνωρίζει ότι η διαίσθηση & το ένστικτο είναι το αλφαβητάρι του Θεού».