Η «μουρμούρα» στην Μαδρίτη και οι δύο απουσίες της Ρεάλ για το ματς με τον Παναθηναϊκό
i

Τζάναν Μούσα © IMAGO

Η «μουρμούρα» στην Μαδρίτη και οι δύο απουσίες της Ρεάλ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Γιώργος Γαβριλάκης 13:18 - 17.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 17.10.2024

O Φακούντο Καμπάτσο επιστρέφει από την τιμωρία του στο ματς με τον Παναθηναϊκό (Πέμπτη 17/10, 21:45), αλλά ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο, έχει να διαχειριστεί, πέραν από τα ζητήματα ψυχολογίας από τις συνεχόμενες ήττες και δύο απουσίες: Του Αντρές Φελίζ και του Ουσμάν Γκαρούμπα.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς της... διαβολικής εβδομάδας στην Euroleague έχασε στο Παρίσι και τώρα βρίσκεται στη Μαδρίτη για να ανακτήσει τα δεδομένα του.

Στο WizInk Center, το βράδυ της Πέμπτης (Πέμπτη 17/10, 21:45) θα συναντήσει την Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει ξεκινήσει τη σεζόν της, αν όχι χειρότερα από ποτέ, σίγουρα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο σε σχέση με τα την παρουσία της τα τελευταία 20 χρόνια. Η Βασίλισσα έχει ήδη δύο ήττες στην ευρωπαϊκή διοργάνωση σε σύνολο τριών αγώνων, ενώ την ίδια καταγραφή έχει κάνει και στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Έτσι, έχουν προκύψει κάποια προβλήματα ψυχολογικής και συναισθηματικής φύσεως, που για τον κόουτς Τσους Ματέο έχουν μετατραπεί σε ασήκωτο βάρος πάνω στους ώμους του. Ήδη η καρέκλα του στον πάγκο της ομάδας αρχίζει να παράγει παράξενους ήχους που κάποιοι τους... μεταφράζουν ως τρίξιμο. Η αλήθεια είναι πως αν συνεχιστούν οι ήττες με την ίδια συχνότητα τότε δύσκολα θα αποφύγει την εγγραφή του στο ταμείο ανεργίας ακόμα και εντός του 2024.

Κόντρα στους «πράσινους» πρωταθλητές Ευρώπης, η αποστολή της Ρεάλ είναι δύσκολη, αλλά ο Ματέο θέλει να πιστεύει πως είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την μεγάλη επανεκκίνηση της ομάδας του.

Ξανά MVP ο Σάσα Βεζένκοφ: Την προηγούμενη αγωνιστική το... μοιράστηκε, τώρα το πήρε ολόκληρο! (vid)
EUROLEAGUE

09:31 - 17.10.2024

Ξανά MVP ο Σάσα Βεζένκοφ: Την προηγούμενη αγωνιστική το... μοιράστηκε, τώρα το πήρε ολόκληρο! (vid)

Την προηγούμενη αγωνιστική (2η) ο Σάσα Βεζένκοφ μοιράστηκε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτης της Euroleague με τον Νιλ Σακό της Βιλερμπάν, αυτή την φορά με τις επιδόσεις του κόντρα στην Μιλάνο ανακηρύχθηκε ως ο ολομόναχος MVP της 3ης αγωνιστικής.

Σε αυτό το restart θα έχει μαζί του τον Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην ήττα από την Μπασκόνια, λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβάλει η Euroleague, αλλά πλέον είναι διαθέσιμος και ο Παναθηναϊκός θα κληθεί στη Μαδρίτη τον περιορίσει. Μόνο που ο Αργεντίνος είναι ο μόνος ενεργός «καθαρόαιμος» πόιντ γκαρντ της Ρεάλ, καθώς ο αναπληρωματικός του Αντρές Φελίζ δεν έχε ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Δομινικανός περιφερειακός πάντως, δεν είναι η μόνη απουσία για τους γηπεδούχους. Διότι, ο 24χρονος Ισπανός σέντερ, Ουσμάν Γκαρούμπα, είναι και αυτός εκτός δράσης και ναι μεν βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, αλλά ακόμα χρειάζεται τουλάχιστον μία εβδομάδα μακριά από τις εντατικές προπονήσεις.